Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Van 30 perced? Akkor ezeket a sorozatokat nézd meg

30 perces sorozat ajánló
Mindenki lefeküdt, te is elmosogattál, a ház csendes(nek tűnik)? Akkor itt az ideje, hogy lazulj egyet. Lehet, hogy a kispajtásod most az igazak álmát alussza, de simán lehet, hogy 40 perc múlva riadót fúj, ás buktad az esti 1,5 órás filmnézést. Épp ezért most olyan, könnyed, stressz csillapító sorozatokat ajánlunk, amik A) ledarálhatóak gyorsan B) összvissz 30 percesek, és ha már nem kell éjszakánként a gyermeked, akkor ezeket megnézve, már mehetsz is aludni, amire oly nagyon szükséged van.

Sokan ilyenkor a régi klasszikusokhoz menekülnek, Jóbáratok, Hivatal, Így jártam anyátokkal, stb. de mi most inkább az elmúlt időszak sorozatiból szemezgettünk.

Andi
AndiMinimag Főszerk
Tovább olvasom
Akár 30 perc, akár egy egész óra felnőttidőd van ma este, ezen a listán biztosan találsz egy megnyugtató olyan szórakoztató műsort, amit szeretni fogsz.

Egy nagydarab lány túlélési útmutatója

Egy nagydarab lány túlélési útmutatója | SPOILER VESZÉLY! | Film ajánló

Azért kezdjük ezzel, mert erről már bővebben írtunk itt:

Egy nagydarab lány túlélési útmutatója | SPOILER VESZÉLY! | Film ajánló

A Netflix új, lendületes romantikus komédiája szuper pörgős, és nem is véletlenül. A könnyed és vidám félórás sorozat főszereplője Michelle Buteau, és a sorozat a 2020-ban megjelent, azonos című könyve alapján készült. A sorozat tele van bájjal, stílussal  ( ahh azok a ruhák) és humorral, és mindennel, amire szükséged lehet egy könnyed kikapcsolódáshoz.

Én még sohasem…

Habár a sorozat főszereplője egy gimnazista lány, mégis ajánlom neked. Én nagyon élveztem Devi szórakoztató kalandjait. Immár 4 évadon keresztül. Ráadásul a 4. évaddal le is zárult a sorozat, méghozzá úgy, ahogy kell😊 így soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy végig nézd, elejétől a végéig.

A Mindy Kaling által készített – akinek hírhedt szerelme a romantikus komédiák iránt itt is ugyanolyan szembetűnő, elég ha ránézel eddigi műveire: – és Maitreyi Ramakrishnan főszereplésével a tét magas. Kezd el most a középiskolai drámák és poénok sorozatát a Netflixen, mert 4 évadról beszélünk, és nehogy levegyék idő előtt. 

The Bear, azaz A medve

the bear sorozat

A címmel ellentétben nem egy medvéről szól, hanem az egyik legtöbb elismerést kapta az utóbbi időben ( nem véletlenül) : Golden Globe, a Critics’ Choice Awards, az AFI és a SAG díjait is bezsebelte Carmen, a chicagói séf pörgős története. 

A fejedet ide-oda fogod kapkodni, nekem néha túl szédítő is volt, és túl sok is, de mégis odaszegezett a kanapéra a sorozat. 

Élénken mutatja be a konyhai munka gyors tempójú káoszát és az éttermi kultúra rideg valóságát, mondhatni egy elképesztő stresszes sorozat, ami egyben a legjobb is.  

A történet: Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White)  más néven Bear, lemond egy elegáns manhattani ebédlőben betöltött pozíciójáról, hogy visszatérjen a lepukkant chicagói negyedbe, ahol felnőtt, és egy kétségbeesett kísérletet tegyen a családi szendvicsbolt megmentésére, egykori tulajdonosa, alkoholista testvére, Mikey öngyilkosságát követően.

Keresd a Disney +-on.

Emily Párizsban

emily párzisban

Emily Cooper ( Lily Collins ) chicagói marketingesnek nagyszerű élete van: hihetetlen munkája és ( látszatra) egy szerető pasija. 

De amikor felajánlják álmai állását Párizsban, mindent kockára kell tennie, hogy azzá váljon, amiről mindig is álmodott. De vajon megéri ezért kiutazni Párizsba? Persze, hogy meg.  

Fontos tudni, hogy az Emily Párizsban tele van klisékkel, értelmetlen dramaturgiával, de most komolyan, kit érdekel? Lily Collins mesés ruhákban lejt fel és alá, van benne romantika, meg minden, ami egy jó limonádéhoz kell. 

Dolgozó anyák

dolgozó anyák sorozat

Először felidegesített a sorozat, de aztán nem hagytam magam, és elvonatkoztattam a magyar valóságtól és teljesen belemerültem. Csak szólok, hogy 7 évadról beszélünk. 

Merész, vidám, és nyers sorozat azokról az anyákról, akik vagy kényszerből, vagy mert így akarják kis gyerek, baba mellől mennek vissza karriert építeni. 

Ez a kanadai tévésorozat, amelyet a Netflixen tudtok megnézni, humorral – és együttérzéssel – mutatja be a gyerekekkel és a karrierrel való zsonglőrködés kihívásait.

A sorozat lényege, hogy egy gyakran ijesztő, néha kiábrándító világot mutat be, amelyben a nők titokban az irodai mosdókban pumpálják az anyatejet, és csalódást okoznak a párjuknak azzal, hogy érzelmileg eltávolodnak tőlük, vagy munkahelyi előléptetést hajszolnak ahelyett, hogy hazarohannának, hogy részt vegyenek a lefekvés rituáléjában. 

A sorozatban szereplő dolgozó anyukák nem mindig szimpatikusak, és biztosan nem önzetlenek, de kitartanak céljaik mellett. 

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet