Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

ZENÉBEN OTTHON VAGY? | MINIMAG KÖNYVAJÁNLÓ

HARMÓNIA, A ZENÉK BIRODALMA

Nagyon szeretem az okosan felépített könyveket, Tarr Ferenc könyvbe pedig  szépen és logikusan vezet be miket a zene birodalmába.

A könyv meseregényként is remekül működik, szóval, ha nincs zenei affinitásunk, akkor is egy nagyon érdekes és izgalmas történet vár minket.

Ha viszont még szeretitek is a zenét, játszotok valamilyen hangszeren vagy épp hangszerválasztás előtt álltok, akkor ez a könyv a legjobb választás.

Nemcsak egy mesét kapunk, hiszen számos tipp, szómagyarázat és zenei link vár minket a mesén túl. Azt is mondhatnám, hogy egy interaktív mesekönyvről van szó, hiszen a történet nem ér véget a könyv hasábjainál.

HARMÓNIA, A ZENÉK BIRODALMA

A mese Harmónia birodalmában játszódik, ahol Melódia királykisasszony szeretné megtalálni a saját hangját. Fel is kerekedik, hogy bejárja a birodalmat, így az ő szemén keresztül ismerjük meg a folk, a pop vagy épp a klasszikus zene jellegzetességeit. Azt nem árulom el, hogy Melódia megtalálja-e a saját hangját, azt viszont igen, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokat él át, és számos fontos tudással gyarapszik a végén.

HARMÓNIA, A ZENÉK BIRODALMA olvasás

Nálunk hatalmas sikere volt, a hét éves nagylányom épp hangszerválasztás előtt áll, így pont aktuális a téma.

Számunkra egy interaktív szórakozás volt az olvasás mellett hallgatni a javasolt zenéket, és külön ajánlom, hogy tegyétek meg ti is, mert sokat hozzátesz az olvasás élményéhez.

A könyvet ide kattintva tudod megvásárolni.

A szerző

Kőszegi-Arbeiter Anita

Kőszegi-Arbeiter Anita vagyok, gyerekkönyv író, és két kislány boldog édesanyja,aki imád olvasni és történeteket kitalálni. Kezdetben fantasy novellákat írtam, aztán Csenge lányom elérte azt a kort, amikor a mesék akkor a legizgalmasabbak, ha ő is a részese lehet, így hát együtt, kettőnk fantáziájának segítségével kezdtem meséket írni. Amikor a második kislányom, Flóra is megszületett, már általánossá vált nálunk, hogy saját meséket kapnak, ami nekik és róluk szól. Az írás nekem már nemcsak hobbi, hanem életstílus.

Szövegírással és mesekönyvkiadással foglalkozom, a mesékből meseelőadásokat tartok, én nagyon élvezem, hogy lényegében a hobbimból élhetek, ami az írás és az olvasás. Nemcsak író, de fekete öves olvasó is vagyok, ami azért is érdekes, mert gyerekként én bizony utáltam olvasni. Szerencsére édesapám mindent megtett, hogy ez ne így legyen, és annyira sikeres volt az erőfeszítése, hogy végül könyvmoly és író lettem. Az olvasóvá nevelés a szívügyem lett, hiszen ki lenne meggyőzőbb, mint az aki eredetileg nem is szeretett olvasni?

A meséim közöl már több eljutott a nyomtatásig: www.koszegianita.com

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet