Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Decemberi programajánló a napfény városából | Szegedi Advent

szeged programajánló
Szeged a napfényvárosa, nem csak a nyári időszakban tartogat neked izgalmas programokat, hanem télen is. Összegyűjtöttük nektek a decemberi rendezvényeket, amit a család apraja nagyja élvezni fog.

Ne maradj le róla…

Agyagkatonák

A Móra Ferenc Múzeumban, még december 31-ig megtekintheted Agyagkatonák- Az első kínai császár halhatatlan őrei elnevezésű kiállítást. Ahol megismerkedhettek közel félszáz anyag-és mérethű agyagkatonával, valamint a kínai császárság korával. És ne félj a kis gyerekek is élvezni fogják köszönhetően a gyermekfoglalkoztató-résznek.

A kiállításoknál maradva a Szent-Györgyi Albert Agóra tudományos és kulturális központ több állandó programmal várja az érdeklődőket, de erről az időszaki kiállításról ne maradj le, ha szereted a logikai fejtörőket. Az Ördöglakat kiállítás, ingyenesen látogatható egészen februárig, az interaktív saroknak hála pedig te is kipróbálhatsz pár játékot. Ez a kiállítás páratlan Magyarországon.

Ezt nézd meg…

A 75 éves Kövér Béla Bábszínház, idén is gondolt a kicsikre és sok előadással készültek. Mint a Mikulásváró műsor, ahol fellép a Mérleghinta, A kis boszorkány, a Pintyőke Cirkusz, világszám! és persze a Mikulás is. Az előadás dátumait és a jegyárakat itt tudod megnézni.

A gyerekek után gondoltunk a felnőttekre is, a Szegedi Nemzeti Színház jóvoltából idén sem fognak unatkozni a decemberi időszakban. A JAJ, NAGYI! című vendégelőadás, szórakoztató komédiáját csak ajánlani tudjuk, a bemutató előadás december 23.án lesz.

Fesztiválok télen is…

A Pick Aréna második alkalommal is megrendezi a Color Aréna Fesztivált, Szeged legnagyobb beltéri fesztiválját.  Egy oltári nagy házibuli lesz, ahol ledolgozhatod a karácsonyi ebédet.

Szegedi Karácsonyi Hetek

December elsején kezdetét veszi az idei Adventi vásár a Dóm téren. A megnyitó egy felvonulással kezdődik, majd egy tüzes látványshow-val ér véget. A december 24.ig tartó vásár sok-sok programmal készül, hogy mindannyiunkat ünnepi hangulatba hozzanak. A karácsonyi fények, a kürtőskalács és a forralt bor kihagyhatatlan elemei ennek az időszaknak.

Papp Nelli

Minimag Gyakornok

Ez is tetszeni fog

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet