Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

2024 nyári utazási trendek | Na hova utaztok?

nyári utazási

Miközben 2024 nyarára készülődünk, az utazási trendek az élményalapú és helyalapú preferenciákra helyezik a hangsúlyt, és jelentős hatással vannak rájuk a közelgő nagy sportesemények is. Az Airbnb szerint a 2024-es párizsi nyári olimpiai és paralimpiai játékokat és a németországi labdarúgó Európa-bajnokságot övező várakozás jelentősen megváltoztatta az utazási környezetet, és olyan városokat emelt ki a nyári utazások kiemelt helyszíneiként, mint Párizs, Lille és München.

Lille
Lille

Nem csak arról van szó, hogy hová utazunk, hanem arról is, hogy mit tapasztalunk meg ott

A szálláshely már nem csak egy hely, ahol ledobhatod a csomagjaidat. Az Airbnb meglátásai szerint egyre nagyobb a kereslet az olyan szállások iránt, amelyek valami különlegeset kínálnak.

Idén 30%-kal nőtt a keresések száma az olyan ingatlanok esetében, amelyek olyan vonzó kültéri felszereltséggel büszkélkedhetnek, mint a medencék és a grillezőhelyek, ami egyértelműen azt jelzi, hogy a családok olyan helyeket keresnek, ahol a játék és a szórakozás legalább annyira adott, mint a pihenés.

medencés apartman

Globálisan az olyan úti célok, mint Tokió, a portugáliai Nazaré, valamint az Egyesült Királyságban Brighton és Hove, a toplisták élére kerültek. Az Egyesült Államokban a nevadai Las Vegas és az arizonai Glendale nemcsak a csillogó fények és szórakozási lehetőségek miatt vonzza a tömegeket, hanem azért is, mert az amerikai futballtorna házigazdái idén.

Persze, mondhatod, hogy az emberek mindig is keresték az élményeket nyaraláskor, kivéve a férjemet, aki ugyanoda akar menni 10 éve, egy Balatonalmádi cuki kertes házba. Viszont most úgy tűnik még intenzívebbé vált ez a vágy: lenyűgöző és magával ragadó utazási élményekre vágynak az emberek. Nem csak arról van szó, hogy új helyeket nézzünk meg, hanem arról, hogy valóban megtapasztaljuk, mit kínálnak ezek a helyek – az ott zajló egyedülálló programoktól kezdve az utcai élet és a kultúra lüktetéséig.

Forrás

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet