Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

fa játék

Üdvözlünk a kisgyermekkori, azaz 1 és 1,5 év közötti igen kalandos túrán! Íme az összes fejlődési mérföldkő, amelyre számíthatsz ebben a gyorsan változó hat hónapos időszakban.
Amiben mi, itt a Minimag home office szerkesztőségben segíteni tudunk nektek, az az, hogy mutatunk néhány húsvéti ajándék tippet nektek, amelyeknek, azt gondoljuk, hogy minden 3-6 év közötti kisgyerek örülne. A mieink egészen biztosanJ, aktívan részt vettek a válogatásban…
Nincs is szebb annál, amikor életünk értelme leül, és eljátszik a játékaival. Ok, azt tudjuk, hogy azért ez egy elég idilli állapot, és nem mindenki ilyen szerencsés, köztük én magam sem: életem egyik értelme nettó 10 percet van el önmagával.
Mint minden másban, a játékok terén is óriási választékra számíthat az, aki játék vásárlásra adja a fejét. Persze lehet azt mondani, hogy egy kisgyerek mindennek örül, de azért nem árt, ha tudatosan állunk a vásárláshoz, és olyan játékokat választunk, ami fejleszt is az öröm faktor mellett.

Hogy megadjam erre a választ, nem csak leírom, hanem megosztom a személyes tapasztalatomat, mert teszteltük otthon. Méghozzá nem csak a kis figurákat, hanem a nagy kalóz várat is. Az egész családban osztatlan sikert aratott.

Biztos nem vagyok egyedül azzal a kínnal, amit a kislányom ajándékbeszerzése előtt és közben érzek. Mint ahogy minden időmilliomos anyukának, nekem sem jut időm boltokban nézelődni, tehát maradnak a webshopok.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet