Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

4+1 AJÁNDÉK TIPP ELSŐ KARÁCSONYOZÓKNAK

elsokaracsonyommininam

Egy család életében az első babával együtt töltött Karácsony egész biztos, hogy örök emlék marad (már ha épp nem magasfeszültségen égünk, mert ide-oda rohantunk a gyerek, a sütő, és a fa között, akkor is, higgyétek el. Ez ellen is van egy tuti tippünk: lassíts le, engedd el a ragyogódíszbenvanalakást és a megfőzőkegyedülmindent szerepeket, könnyebb és vidámabb lesz).

A kicsiknek leginkább a szerető ölelésünkre van szüksége, de ismerve az anyai érzéseket, egész biztos, hogy ragaszkodni fog hozzá minden anyuka, hogy a legkisebb családtag is kapjon ajándékot.

A MINIMAG ELSŐ KARÁCSONYOM KÖRKÉPében, olyan ajándékokat mutatunk nektek, amik azon túl, hogy a legkisebbeknek, babáknak készültek, praktikusak, szerethetőek, és akár örök emlékként is megmaradhatnak.

1. Adamo hinta egy olyan bölcsőhinta, amit újszülött kortól, akár a gyerkőc 3 éves koráig is tudtok használni. Kizárólag természetes alapanyagokból és textilekből készülnek, elképesztő széles (és cuki) a minta választékuk. Az egy pontban való rögzítésnek köszönhetően a hinta mindig másképpen mozog, használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugóshintaként. Egyszerűen megunhatatlan!

2. A következő tippünk, egy igazi örök emlék. A TáblaVilágok műhelyében különleges, egyedi, személyre szóló ajándékok készülnek. Termékeik a család meghitt pillanatait követik végig, mint például az Első Karácsonyom rókás karácsonyfadísz, amit minden évben feltehettek a fára, felidézve az első Karácsony emlékeit. A gyermek nevét kell csak megadnotok a rendelésben és már készül is a dísz.

 

3. Mindig csinosan: a Mama Siesta organikus, vegán babacipőivel nem lőhetünk mellé:0-24 hós méretben elérhető, rengeteg mintával, amik közül kiemelkedik a kedvencünk, a lajháros:A spanyol cégnek egyetlen küldetése van: megalkotni a legjobb baba és gyerek termékeket, amely környezetbarát, organikus, nem mérgező, igényes, minőségi és egyben biztonságos. A 100% organikus, 100% vegán babacipőt díszdobozban lehet megvásárolni, így már mehet is a fa alá, a legkisebb (és persze anyukájuk) legnagyobb örömére.

Kézzel készített spanyol, egyedi kiscipők, 100% vegán.

 

4. A GOTS minősítésű, organikus pamutból készült dán FABELAB dizájn alvókára a Mamazoo webshopjában találtunk rá. A leánykori nevén nyunyikendő, igazából nem csak karácsonyi ajándéknak tökéletes választás a 0-6 hónap közötti kisbabáknak. Gyakorlatilag bármilyen alkalomra megfelelő ajándék, hiszen minden babának jár egy nyunyi (vagy kettő).

Organikus pamutból készült alvóbarát.

 

5. A legmagasabb minőségű új-zélandi gyapjúból, nepáli nők által kézzel készített felhő forgó minden babaszoba dísze lehet, igazi minőségi karácsonyi ajándék. Rózsaszín és kék szín változatban is megvásárolható. Minden egyes Gamcha-termék megvásárlása a nepáli anyák munkahelyteremtését, gyermekeik iskoláztatását támogatja a nepáli vállalkozás.

A legmagasabb minőségű új-zélandi gyapjúból, nepáli nők által kézzel készített termék.

 

Nem volt könnyű válogatni a szebbnél szebb baba termékek között, ha további inspirációt kerestek nézzetek szét a Minipiac oldalán is.

Minden kicsinek és nagynak boldog ünnepi pillanatokat, és ölelésben gazdag karácsonyt kíván a Minimag csapata.

 

Ezt már olvastad?

Mit vegyek fel anya? – alkalmi gyerekruha körkép a Minimagon

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet