fbpx

KARÁCSONYFA DÍSZITÉS | 2021 -ES TRENDEK

karácsony fa
Végre, újra itt a Karácsony, ideje elővenni a karácsonyi hangulatot és persze az elmaradhatatlan díszeket is. Ha esetleg úgy érzed, hogy újítanál, vagy esetleg ötletet keresel karácsonyfa díszítésre, akkor mi vagyunk a te Magazinod, mert most egy csomó csodaszép karácsonyfát fogunk mutatni.  

1 – Szabadtéri kalandfa

klasszikuskaracsonyfa
Fotó: Simple as That

A kempingezés, a túrázás és a szabadtéri kalandok szerelmesei számára íme egy tökéletes  karácsonyfa díszités. A szabadtéri karácsonyfán plédek, lámpások, szarvas díszek, fenyőtobozok, fa díszek találhatók, olyan örökbecsű mondatokkal, mint a „ Kaland vár rád ”.

 

2 – Atomkorszak karácsonyfa

atomkorszak karácsonyfa
Fotó: melodráma

Tekintsünk vissza az atomkorszakba, az 1940-es és 1960-as évek közötti időszakba, amikor a tervezést gyakran az akkori megdöbbentő technológiai fejlődés ihlette.Leginkább a világ nyugati felében keltette fel az emberek érdeklődését az űr és az atomtudomány, és ez gyakran visszatükröződött a karácsonyfa stílusában (is). És mit szóltok a cuki  barkácsolás nélküli faszoknyához ?

3 – Karácsonyfalva és adventi kalendárium

3 – Karácsonyfalva és adventi kalendárium
Fotó: Lovely Indeed

Íme egy különleges karácsonyfa díszitési ötlet, amely több ünnepi hagyományt is összefog. Alakítsátok a fát karácsonyi faluvá különleges házzal, mini fákkal és csillogó fényekkel. A bónusz itt az, hogy minden házikón dátum is szerepel, mint az adventi naptárban .

4 – Kaliforniai narancs karácsonyfa

kalifornia karácsonyfa
Fotó: SISOO

Egyedi, és ha a meleg éghajlat, na meg a narancs szerelemesei vagytok, akkor tökéletes választás lesz ez a citrusokban gazdag karácsonyfa.

5 – Szivárvány ombre karácsonyfa

Fotó: Serretta Style
Fotó: Serretta Style

Az átmenetek szerelmeseinek ajánljuk ezt a színpompás karácsonyfa díszítést. Más színekkel is jól működik.

6 – Boho Glam karácsonyfa

boho karácsonyfa
Fotó: The DIY Mommy

Mitől lesz elbűvölő boho stílusú karácsonyfátok? Próbáljátok ki a kézzel festett díszeket párosítani (a színek egységesek és természetesek maradjanak) bolyhos pomponokkal és virágos elemekkel.

7 – Rusztikus Boho karácsonyfa

Fotó: Advice From a Twenty-Something

Ha azt szeretnéd, hogy fátok inkább bohó legyen, mintsem glam, íme egy másik bohém karácsonyfa, amelyből ihletet meríthetsz. A fa díszítéshez bolyhos fehér fonalelemeket, fagyöngyöket és békejel-motívumokat használhattok (beleértve a csúcsdíszt is ).

 

8 – Fehér bolyhos karácsonyfa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

fehér bolyhos karácsonyfa
Fotó: Chandeliers and Champagne

Válassz egy fehér, bolyhos fát, ha szeretnéd bevinni otthonodba a hó elemeit. Legyen  rajta rengeteg világos szín (fehér, pasztell, ezüst), és használj tollakat és pihéket a megjelenés teljessé tételéhez.

 

9 – Teljesen fehér téli karácsonyfa

12 – Teljesen fehér téli témafa
Fotó: LollyJane

Séta a téli csodaországban… Az előző fehér karácsonyfa delux verziója.

Ha van egy  fád, miért ne választanál teljesen fehér stílust a fához? Imádom, hogy ez a fa  eg pompáskarácsonyi üdvözletet és a tél számos elemét is magában foglalja, köztük még  egy pár műkorcsolyát.

 

10 – Színes Candyland karácsonyfa

14 – Színes Candyland karácsonyfa
Fotó: Lines Across

Az elmúlt években egyre népszerűbbek a cukorkaországi témák, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy mennyi cukorka témájú dísz lehet barkácsolni. Ez a fa készítője igen komolyan vette a témát.

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)