fbpx

Mindenidők legfiatalabb Grammy jelöltje Blue Ivy Carter Beyoncé és JAY-Z lánya

blueivy1

Így van, mindössze 8 éves korában Blue Ivy Cartert Grammy-díjra jelölték, így a történelem egyik legfiatalabb jelöltjévé vált.

Beyoncé és JAY-Z legidősebb lányát jelölték a legjobb zenei videó kategóriában, édesanyja és WizKid mellett vett részt a “Brown Skin Girl” elkészítésében.

Blue rögtön a videó nyitányában megjelenik, és az általa írt szöveget halljuk:

“Brown skin girl/ Your skin just like pearls/ The best thing in the world/ Never trade you for anybody else/ Singin’ brown skin girl/ Your skin just like pearls/ The best thing in the world I never trade you for anybody else, singin’…”

“Barna bőrű lány / A bőröd olyan, mint a gyöngyök / A legjobb dolog a világon / Soha ne cserélj senki mással / Énekeld ‘barna bőrű lány /A bőröd olyan, mint a gyöngyök / A legjobb dolog a világon soha nem cseréllek el mással, énekelj … “Blue nagymamája, Tina Knowles és kishúga, Rumi szintén szerepelnek a klipben.

A “Brown Skin Girl” eredetileg a The Gift-en jelent meg, a Disney The Lion King élőszereplős remake-jének filmzenéjén, később pedig Beyoncé 2020 júliusában megjelent Black Is King vizuális albumán szerepelt.

A dal a színes nők, különösen a fekete nők himnuszává vált, ünnepelve a fekete nők különböző árnyalatait és természetes szépségét.

Ez nem az első eset, hogy a kis Ms. Carter történelmet ír, vagy éppen címlapokra kerül teljesítményével.  Tavaly júniusban Blue elnyerte az első BET-díját a “Brown Skin Girl” -ért, ezzel a valaha volt legfiatalabb díjazott lett a BET Awards-on. És nemrég ellopta a reflektorfényt az édesanyja Ivy Park számára készített új kampányvideójában. ( 50 mpnél)

Beyoncé tehetséges kislánya folytatja szülei örökségét, de az is világos, hogy a saját útján fog járni. Nemcsak Grammy-jelölést kapott, a 8 éves lány Matthew Love Hair Love című hangoskönyvének a narrátora, amely egy afroamerikai apáról szól, aki megtanulja fekete lánya természetes hajának formázását.

Nem meglepő, hogy a brit Vogue-nak adott interjúban Beyoncé elolvadva nyilatkozik a lányáról. “Blue nagyon okos” – mondta novemberben a magazinnak. “Amikor azt mondom neki, hogy büszke vagyok rá, azt mondja nekem, hogy büszke rám és hogy jó munkát végzek…. Megolvasztja a szívemet.”

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)