Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

15 rövid körömötlet, amelyek tökéletesek ebbe a hideg időben

rövid téli körömötlet, amelyek tökéletesek jeges időben

Sokan vagyunk úgy vele, hogy a körmünk mintázata az évszakkal változik. A hidegebb időszakban a sötétebb árnyalatok és minták iránti vonzódás különösen jellemző, így nem ritka, hogy a borvörös, a tengerészkék vagy a szürke dominálja a körmeinket. A különleges alkalmakkor pedig egy csipetnyi ünnepi hangulatot ( https://minimag.hu/eletmod/felnott-divat/5-tuti-koromlakk-otlet-amiktol-egybol-jobban-fogod-magad-erezni-a-buliban/ )  csempészhetünk a megjelenésünkbe csillámos ezüst vagy fekete lakkal.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a lenyűgöző téli manikűr nem csak a hosszú köröm privilégiuma. Rövid körmeinken is megvalósíthatunk figyelemre méltó szezonális manikűrt. A Minimag összegyűjtött 15 rövid téli körömötletet, amivel inspirálni szeretnénk.

Fekete árnyalatban

A fekete a merészebb árnyalatokhoz tartozik, de valljuk be állat jól tud kinézni. A sima lakkor sokféle módon fell lehet dobni. A fenti egy matt, a lentiekben meg van egy kis plusz.

Ha soknak érzed a teljes feketét, nézd meg ezt:

Csillagos éj

Párosítsd a körmödhöz a csillagos éjszakát. Egy gazdag, sötétkék lakkal indíts, és egy vékony köröm ecsettel fesd fel a fehér csillagokat és pöttyöket.

Egy helyett öt

Egy szín helyett válassz 5 semleges árnyalatot. A színátmenetes köröm, skittles körmök magukban foglalják az egyes körmök kissé eltérő árnyalatú, hasonló színű vagy különböző kiegészítő színek festését.Kezdj egy világos árnyalatra és körömről körömre haladva becsatornázhatod a spektrum minden színét ,

Minták halmaza

Ilyen lehet például a Chanel klasszikus tweed zakóját megidéző körömlakk, vagy egy jó kis absztrakt kollekció a körmödön bemutatva.

Ezt már a bátrabbaknak ajánljuk, teknősbéka minta élénkkék vonallal. 

Ha már szóba került a teknősbéka mintázat: ezekkel igazán kreatív lehetsz akár a színek, akár a dizájn tekintetében. 

Arany, ezüst csillogás

Absztrakt örvények, az arany és a fekete ötvözetében.

Indítsd be a beszélgetést ezzel a márványos arany mintával, A márvány dizájn már önmagában is lenyűgöző, de az aranyfólia foltjai még vonzóbbá teszik a manikűrt.

Az abszolút kedvencünk Grogu  a körmön ünnepi csillogással.

Bordó visszafogottság

A bordó egy csodaszép téli árnyalat, amit itt egy kis francia fekete köröm véggel fokoztak. Az elkészült manikűr hangulatos és télies.

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet