Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

DIZÁJN A BABA POPSIN –Mosópelus körkép

moshatopelenkaminimag

Már az elején szeretnénk leszögezni, hogy ez egy kicsit sem lesz szakmai cikk (na jó 3 pont lesz benne, ami szakmaiságot fog tükrözni, de tényleg csak ennyi), nem szeretnénk meggyőzni titeket (persze, hogy igen) a mosható pelenka mellett, pusztán néhány szemet gyönyörködtető mintát mutatunk nektek, amit a  hihetetlenül széles mosható pelenka kínálatból kiszúrtunk.

Tehát jöjjön az a bizonyos 3 pont, ami a mosható pelenka esszenciáját tartalmazza.

  1. Nem, a mosható pelenka az nem ugyanaz, mint régen. Nem fehér textilpelenka és meglehetősen ronda gumibugyi. A mai mosható pelenkák kényelmesebbek, nagyobb nedvszívásúak, és óriási választék áll rendelkezésünkre. Mindenféle alakú, méretű, színű, mintájú darabok közül választhatunk.
FIGYELEM: PILLANATOK ALATT GYŰJTŐVÉ VÁLHATUNK
  1. Miért jó mosipelusozni? Költségkímélő megoldás: mire szobatiszta lesz szemünk fénye, szűk számítások szerint is kb. 4000 pelenkacserére lesz szükség, (ennél valójában lényegesen többre). Ha az eldobható pelenka mellett teszed le a voksod, havonta 10-15000 forinttal csökkented a családi kasszát, a mosható pelenkára csak alkalmanként kell költeni – összességében körülbelül egyharmadát. Megspórolhatsz akár 100-250 ezer forintot is, sőt elbúcsúzhatsz a popsi krémektől is.
AMENNYIBEN RENDELKEZEL TE, VAGY CSALÁDTAGOD EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRAL, AKKOR EL TUDJÁTOK SZÁMOLNI.

3. És legyen itt utolsó érvként: KÖRNYEZETBARÁT, a fenti 4000 eldobható pelenka hozzávetőlegesen 1 tonna veszélyes, nem lebomló hulladékkal egyenlő. A mosható pelenkák használata             40%-kal jobb a környezetünknek.

A 4000 ELDOBHATÓ PELENKA HELYETT VÁLASZTHATSZ KB 24 DARAB MOSHATÓ PELENKÁT A SZÁRÍTÓKÖTÉLEN.

Ennyit a meggyőzésről, és most nézzük a Minimag mosható pelenka dizájn válogatását.

A Best Bottom dinós pelenka külseje azon túl, hogy kiváló minőségű dupla PUL (ez egy igen különleges megoldás!)  anyagból készült, egész biztosan megfogja alapozni gyermekünk dinó imádatát. Többször is felhasználható, elegendő a betétet cserélni benne. Egyméretes változatban kapható, amely születéstől szobatisztaságig használható (5-20 kg között). A Pelenkaland webshopjában találtunk rá.

 

A hazai készítők (merthogy mosható pelenkát készítenek is) is kiemelkedően cuki mosható pelenkákat készítenek. Anya Bioboltjában találtunk Manóca indián állatkás zsebes pelenkájára. A pelenka dekorvászon külső résszel rendelkezik, PES velúr szárazontartóval, melynek köszönhetően vékony, nyárias viseletet biztosít. 2-es méretű, azaz 5-15 kg közötti babáknak biztosít kényelmes viseletet.

 

A préri hívó szava mosható pelusba egyázva.

 

Tavasz szagot érzünk a levegőben, nem sokára nyílnak a virágok, és le se lehet majd törölni az arcunkról a mosolyt. Valahogy így éreztünk, amikor megláttuk ezt a cuki Bambino Mio méhecskés all-in-one pelenka. Semmi szakmai rész, csak úgy megemlítjük, hogy az all-in-one moshatópelenka ügyben azt jelenti, hogy nem csak a külsőt, hanem a pelenkán belüli szuper nedvszívó betétet is megkapjuk. Méretre igazítható, azaz egyméretes. A Zöldpelus boltjában található meg.

Méhecskés mosipelus-tavaszra gondolva.

 

Az egyméretes pelusok közül a másik nagy kedvencünket szintén a Pelenkalandnál találtuk meg. Ennivalóan cuki, igazi parti arcoknak való Imagine pelenka külső, amit újszülött méretben illetve egyméretes változatban is meg tudunk vásárolni. Szintén többször felhasználható, elegendő a betétet cserélni benne.

Kép forrása: @clothdiaperdaily

 

Reméljük, hogy mindenkit sikeresen elcsábítottunk, és nem fogtok tudni ellenállni a mosható pelenkáknak. Nézzetek körül a fenti webshopokban, hiszen több 100 dizájn közül tudtok választani.

SIKERES MOSI PELUSOZÁST 🙂

Minipiac mosópelus válogatására is érdemes egy pillantást vetni:

Katt ide: MINIPIAC

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet