Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Mit vegyek fel anya? – alkalmi gyerekruha körkép a Minimagon

mom-and-daughter-decorate-the-christmas-tree-P9258YS

A Karácsony közeledtével, túl azon, hogy persze mindenkinek megvesszük az áhított ajándékot, elkezdhetünk azon is gondolkodni, hogy mit fognak a gyerekeink viselni az ünnepi időszakban, ide értve a rokoni látogatásokat, a közös fotózásokat és persze az otthoni együtt töltött időt, hiszen mindenki szeret csinosban lenni, igaz? J

A MINIMAG KARÁCSONYI ALKALMI GYEREKRUHA KÖRKÉPében, olyan gyerek ruhákat, cipőket gyűjtöttünk össze, amit mi is szívesen adnánk a gyerekeinkre az ünnepi alkalmon, sőt bármely ünnepi alkalommal.

1. A Minibird kantáros szoknyája 95% organikus pamutból készült kisszoknya. Az etikus, fairtrade kereskedelmet folytató holland Little Indians ruhák különlegesek, egy letisztult gyerekkort képviselnek. Minket elvarázsolt az összes darab, nagyon jól kombinálható, szerethető darabok.

2. A hideg téli napokon, amikor elindulunk a babával, vagy a totyogónkkal, akkor nincs mese, még a kocsiban is elkellhet egy melegebb cipő. Az egyedi dizájnnal rendelkező AZAGA téli cipők között válogatva, találtunk kislánynak, kisfiúnak valót is. A cipők egyik különlegessége, hogy teljes egészében körbecipzározható, ezáltal pillanatok alatt feladható magas lábfejű babákra is. A cipzár ellenére teljesen biztos védelmet nyújt, nagyon könnyű, rugalmas kiscipő. Stabilan tartja az apró lábakat, ugyanakkor a mezítlábas kényelmet nyújt a picik számára.

www.azaga.hu

3. A kockás mindig menő, most sem maradhat ki J A mi válogatásunkba most az organikus pamutból készült Lilly&Sid ing került bele, ami (szerintünk) igazán szuper felső (már csak a nadrágot kell megtalálni hozzá).

 

4. Semmiképpen se szeretnénk, hogy a legkisebb kislányok alkalmi ruha nélkül maradjanak. Nekik a Bunny & Teddy-nél találtunk egy igazán cuki darabot. A STEIFF számára nem csak üres ígéret a mottójuk: „A gyermekeknek csak a legjobb elég jó!”, a ruháik, akárcsak a plüss játékok, a legmagasabb minőséget képviselik. Az igazi karácsonyi parti arcok remekül fogják magukat érezni ebben a puha, bársonyos rugdalózóban. Külön kiemelnénk a klasszikus Peter Pan gallért, és persze az elmaradhatatlan STEIFF maci logót a ruha elején.

Természetesen a fiú változatot is megtaláljátok a webshopban.

Természetesen hosszú oldalakon keresztül tudnánk még sorolni a szebbnél-szebb kisruhákat, kiegészítőket, most leginkább egy kis ízelítőt adtunk, nézegessétek mindennap a Minipiacot, mert folyamatosan mutatjuk nektek a legmenőbb gyerek (és anyuka) termékeket, ruhákat, játékokat, kiegészítőket.

Írtunk még ruhákról korábban is, megnézed?

Organikus pamut szerelem -Love the organic gyerekdivat

További gyerekdivat cikkeink:

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet