Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Pantone 2024 , azaz az év színe a Peach Fuzz

fuzz peach press loft
Ha a divat, a dizájn és az esztétika színének meghatározásáról van szó, a Pantone sosem okoz csalódást. Ez a globális színügyi hatóság minden évben kiválasztja az év színét, amely befolyásolja a trendeket a különböző iparágakban. Készüljetek fel 2024-ben a Peach Fuzz, mondjuk magyarul kb a Barackpihe melegségére és vibrálására.

Gyertek velünk, és merüljünk el ennek a Peach Fuzz a világába, fedezzük fel a hatását, és fedezzétek fel, hogyan építhetitek be az életetekbe és a stílusotokba.

 

Peach Fuzz: A frissítő árnyalat

A hivatalos nevén „Pantone 13-1023 Peach Fuzz” színe „bársonyos”, „gyengéd” és „finoman érzéki” a formatervezési és színügyi szaktekintély szerint.

A Pantone leginkább az 1960-as években létrehozott színegyeztető rendszeréről ismert , amely a színárnyalatokat külön chipformátummal számozza és rendezi. A cég működteti a Pantone Color Institute-ot is, amely kiválasztja az év színét, és színtrend-előrejelzési kutatásokat végez.

A Peach Fuzz jelentősége

Az idei választás „a közelség és kapcsolat iránti veleszületett vágyunkat visszhangozza” – határozta meg Leatrice Eiseman, a Pantone Color Institute ügyvezető igazgatója közleményében.

„Olyan színt választottunk, amely melegséggel és modern eleganciával sugárzik. Olyan árnyalat, amely együttérzéssel rezonál, tapintható ölelést kínál, és könnyedén áthidalja a fiatalost az időtlennel.”

A Peach Fuzz kevésbé merész, mint a  tavalyi választás , a „Viva Magenta” ( https://minimag.hu/eletmod/momchic/viva-magenta-2023-erot-sugaroz-es-kiserletezesre-osztonoz-momchic/ )  nevű élénk, rózsaszín-vörös árnyalat. De a világ másként érezte magát 2023-ban, amikor a Pantone „ünnepelte, hogy kilábal az elmúlt év rosszullétéből”, Eiseman szerint.

Hol fog megjelenni a Peach Fuzz 2024-ben?

Szőnyegek, tapéták, szövetek, sminkek, teák és egyebek – ezek mind példák a Pantone bejelentésével összefüggésben megjelent termékekre. 

fuzz peach press loft
Forrás: Press Loft

 Elmélyedünk abban, hogyan viheted be ezt a hívogató színt a lakásdekorációdba, akár átfestesz egy szobát, akár dekoratív kiegészítőkkel egészíted ki, vagy olyan bútorokat választasz, amelyek kiegészítik a trendet.

A Pantone 2024-es év színe, a Peach Fuzz a pozitivitás, a melegség és az egység elfogadásáról szól. Akár a ruhatáradba, akár a lakberendezésedbe vagy a barkácsprojektjeidbe építed be, ez a vibráló árnyalat biztosan feldobja az életedet.

Maradj velünk a Minimag.hu-n, ha még több izgalmas trendről, életmódtippről és kreatív inspirációról szeretnél értesülni:)

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet