fbpx

Bemutatjuk a LAVLY.hu-t – a legmenőbb skandináv márkák lelőhelye

lavlyborit

Azt már biztosan észrevettétek, hogy mi a Minimagon, folyamatosan szemmel tartjuk, azaz jobban mondva figyelemmel kísérjük a design termékeket árusító boltokat, különös tekintettel a gyerektermekre. Amit most mutatunk, az minden képzeletet felül fog múlni: a Lavly.hu elhozta Magyarországra a legmenőbb skandináv és európai design márkákat.

Joseph nyuszi lámpa

A Lavly gyakorlatilag egy életérzés: a szeretet, a gyerekeink iránt szeretet ötvöződik a minőségi, szép, különleges gyerek és felnőtt termékek iránt szeretettel, és, amikor ez a két érzés találkozott létrejött a Lavly.

A cég alapítójával Zuzanaval és Jarekkel beszélgettünk arról, hogyan indultak, és hogy merre visz az út tovább.

A LAVLY ÉS, AMI MÖGÖTTE VAN

Mesélnétek egy kicsit nekünk magatokról,és a cég alapításáról? 

Ketten vagyunk, Zuzana és Jarek, két gyermek büszke szülei. 🙂

Mindig is érdekelt minket a dizájn, bár előző munkás pályafutásunk során nem közvetlenül foglalkoztunk vele.  A gyermekek születése után felfedeztünk egy olyan stílust/dizájnt, amely a legkisebbekre összpontosított, és onnan már csak egy lépés volt az ötlet, hogy elképzeléseink szerint kisebb üzletet hozzunk létre.

Olyan márkákat szerettünk volna bemutatni, amelyek kínálata vonzó volt számunkra, de nem voltak elérhetőek a piacunkon.  Nem akartuk lemásolni a meglévő üzletek kínálatát, ezért teljesen új márkák felfedezésére indultunk. Először Csehországban a legtöbb márkát elsőként mutattuk be portfóliónkból, – és kínáltuk fel őket az ügyfeleknek. Az elején “márkáink” sora még kicsi volt, majd három év alatt kínálatunk szépen megnőtt. 🙂 Így később Szlovákiára, és most már Magyarországra is szállítunk. 

BY Astrup Fa sminkkészlet
Fa sminkkészlet
Fa totem oszlop

Mi alapján alakítjátok ki a márka kínálatot, hány márka van jelenleg?

Folytatni szeretnénk az új márkák felfedezésének és bemutatásának koncepcióját, emellett ismert dizájnmárkákkal is bővítjük a kínálatot. 

Célunk, hogy a szokásos kereskedelmi kínálaton kívül egy eredeti választék álljon rendelkezésre, amely örömet okoz mind a gyermekeknek, mind a felnőtteknek.  Hisszük, hogy azok a dolgok, amelyek a gyermekeket már kiskoruktól kezdve körülveszik, együtt teremtik meg személyiségüket és ízlésüket. 

Természetesen a legnagyobb hangsúlyt a termékek minőségére fektetjük.  Jelenleg mintegy harminc márka található a Lavly-n.

A 30 márka bemutatására most nem vállalkozunk, de mutatjuk a Minimag TOP 5 lavly.hu márkáját

A by ASTRUP-ot Anette Astrup alakította Dániában, szenvedélyük az egyedi, kreatív, és nem utolsó sorban kiváló minőségű skandináv termékek megalkotása a gyermekuniverzuma számára.

Megnézem a lavly.hu-n a termékeket: (kattints a képre) 

BY Astrup Fiókos fa tükör

A Kukkia egy japán cég, ahol a középpontban az áll, hogy a gyerekek tapintható és élénk színű formákat kapjanak, amelyek szórakoztatóak és vizuálisan is stimulálók. Azt akarják, hogy a gyerekek vegyenek részt, és képzeletüket felhasználva alkossák meg, változtassák meg és találják fel újra a játékokat.

Megnézem a lavly.hu-n a termékeket: (kattints a képre) 

Fa retro telefon - Sárga

Liewood

A koppenhágai cég az organikus textiltermékektől és a puha kötöttárutól kezdve a gyönyörű formájú és finom színű bambusz étkészletekig sorra hozza létre ellenállhatatlan termékeiket kicsiknek és nagyoknak egyaránt. (bizony ránk, felnőttekre is gondoltak:) .

Céljuk egyszerű: támogatni a lassú (slow living) életmódot – olyan termékek létrehozásával, amelyek generációkig részesei egy család életének.

A céget 2015 nyarán alapította Anne Marie Lie Nielsen azzal a céllal, hogy létrehozzon egy egyedi gyerekszoba koncepciót, amelynek középpontjában a funkcionalitás, a finom vonalak és az egyszerű részletek állnak. Anne Marie rajong a dizájnért, az esztétika iránt, és hisz abban, hogy a szépség a részletekben rejlik. Kisgyermekes anyukaként tökéletes szinkronban van egy modern család igényeivel, ez a szinkron a Liewood szíve és lelke.

Megnézem a lavly.hu-n a termékeket: (kattints a képre) 

 


Szintén a dán szekciót erősíti a 2014-ben alapított márka. Tervezési filozófiájuk alapja, hogy olyan tárgyakat készítsenek, amelyek örömet fognak okozni a kicsiknek, és amelyek vizuálisan értelmet nyernek a szülők számára.

Nagyon széles a kínálatuk: találunk gyerekszoba kiegészítőket, étkezéshez kapcsolódó eszközöket ( például a szuper szilikon szívószál), játékokat náluk. 

Megnézem a lavly.hu-n a termékeket: (kattints a képre) 

 
Íme a színes körmök Mekkája: a Nailmatic. A francia cég 2012 végén alakult, egy startup kezdeményezés révén: automatákban kezdték el értékesíteni a lakkokat. Vegán és állatkísérlet mentes körömlakkjaikkal mind nekünk felnőtt nőknek, mind a kisebbeknek is óriási örömet okoznak. Hatalmas színpaletta vár rátok, a képre kattintva ( a képen az első gyerekkörömlakk automatát látjátok)

Mint látjátok nagyon nehéz 30 márkából kiválasztani a kedvencet, legszívesebben az összesről írnánk, de lássuk be, kevés ez a hely hozzá, de talán egyszer majd megpróbáljuk. Vajon a cég tulajdonosának van kedvence?

Tudtad? A lavly.hu oldaláról beválogattuk az ÜNNEPI GYEREKSZOBA hangulatos kiegészítői közé  kerámia lufi díszeket is.

Ha választani kéne kedvencet ebből a lenyűgöző kínálatból, tudnátok?

Nehéz kifejezetten kedvencet választani, ugyanis a Lavly valójában a kedvenc márkáinkból áll. 

De az egyik, ami talán a legjobban kiemelkedik, az a dán Liewood, amely hihetetlen tempóban növekszik és bővíti kínálatát. Rendszeresen olyan kiváló minőségű termékeket mutat be, amelyeket szinte minden anyuka szeretne az otthonában látni és használni.

Illetve nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk az ügyfelektől az amerikai Jaq Jaq Bird márka termékeire, különösen a rajzkönyveire, amelyekbe pormentes krétával lehet rajzolni. Fantasztikusan fejleszti a gyermekek kreativitását.

SEGÍTÜNK ELIGAZODNI - A LAVLY.HU AJÁNLÁSÁVAL

0-12 hónapos kor – A korábban említett márkák közül a dán Liewood és Konges Slojd márkák természetes gumiból készült babajátékait, rágókáit minden kisbaba nagy örömmel fogja fogadni. A gumijátékok mellett találtok organikus pamutból készült játékokat is, például a szundikendők, és a gumiállatok mintájára készült pamut állatkák, amiket szintén nagyon szeretnek a babák. Lapozzátok végig a képes ajánlónkat.

1-2 éves kor: Elkezd kinyílni a világ a kicsik számára, így olyan játékokat ajánlunk nekik, amelyek elősegítik a kisgyermekek térbeli gondolkodásának és a finommotorika a fejlesztését. Minőségi, fából készült játékokat és készleteket válogattunk össze, amelyek ösztönözni fogják a gyermekeket, ugyanakkor minőségüknek köszönhetően akár generációkon át játszhatnak majd velük a gyerekek, unokák.

Konges Slojd összerakható karton kockák/torony
Összerakható karton kockák
LIEWOOD fa kirakós játék - Dínó mix
Fa kirakós játék
Gakki három hangszeres szett
Három hangszeres szett

3-5 éves kor a kis művészek korszaka. A Jaq Jaq Bird krétakönyveit már említettük feljebb: képzeljetek el egy krétakönyvet, amit bárhova magatokkal vihettek, bármikor újra rajzolhatják a gyerekek és így újra és újra használhatjátok, a gyerekek pedig sosem fognak unatkozni mellette, hiszen folyton lesz mit lerajzolni. Sőt nem csak utazásra tudjátok magatokkal vinni, mert létezik asztalra kiteheti óriási verzióban is a krétakönyv. 

JAQ JAQ BIRD - Unikornis
JAQ JAQ BIRD - Unikornis
JAQ JAQ BIRD Táblás asztali futó
Táblás asztali futó
AQ JAQ BIRD - Az űr
JAQ JAQ BIRD - Az űr

Kiindulok egy ötletből, aztán valami más lesz belőle.

Pablo Picasso

Mi sem szeretnénk kimaradni

Tudjuk, hogy az anyukáknak nagyon kevés idejük van magukra, viszont ezt a kevés időt érdemes minőségi időként megélni. Zuzana saját tapasztalata alapján ajánlja nekünk a Malinna biokozmetikumokat, és természetesen a mi óriási kedvencünket, a Nailmatic vegán körömlakkjait. 

A Malinna termékek összetevői kizárólag a legjobb minőségű nyersolajokból, természetes sókból, illóolajokból, speciálisan feldolgozott gyógynövényekből – azok virágaiból, gyümölcseiből, magjaiból vagy gyökereiből állnak. Szintetikus vegyi anyagok hozzáadása nélküli feldolgozás után a keletkező folyadékok vízoldatúvá válnak, és gyakorlatilag teljesen beszívódnak. A palettán találunk tonikokat, elixíreket, krémeket.

Malinna Elixír & Bitter
MALINNA Rose arckrém
MALINNA Rose arckrém
MALINNA Skin Toner
MALINNA Skin Toner

A Nailmaticról fentebb már írtunk, talán annyival egészítenénk ki, hogy woooo. én nagyon ritkán lakkozom a körmöm, de ezek a lakkok, elképesztően szép színekben pompáznak. 

Sőt, nem csak lakkokat találunk a Lavly.hu-nál, hanem szájfényeket, gyerek körömlakkokat is, hogy mindenki szuper stílusos lehessen. 

Bízunk benne, hogy nektek is épp annyira fog tetszeni a Lavly kínalata, mint nekünk. 

Ha valamelyik termék megtetszett, tedd rá a KÍVÁNSÁGLISTÁDRA, amit innen le is tudsz tölteni. 2 részből áll, az első részében kattinthatóak a képek, a második részét te tudod kitölteni. 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)