Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Womanizer: 3, 2, 1, orgazmus | A női orgazmus nyomában, 2. rész

Womanizer: 3, 2, 1, orgazmus
Na jó, muszáj bevallanom, hogy bár megírtam A női orgazmus nyomában című cikket, a látszat ellenére korábban sosem voltam ennyire nyílt a szexualitással kapcsolatban.  Olyannyira nem, hogy évekig én is erősítettem a statisztikai átlagot. Vagyis többször is voltak olyan hosszabb periódusok az életemben, amikor az intimitást egy-egy stikában betolt csokiszelet és egy-két résznyi sorozat társaságában éltem meg a kanapén. (Azaz szex nem volt, csak kalóriák.)  

Szóval most, hogy a szexualitással és a női orgazmussal foglalkozom a MiniMag virtuális hasábjain, egyáltalán nem járok előtted. Egy hajóban evezünk.

Womanizer, a női orgazmus forrása

Ha már a nagy vallomásoknál vagyunk, ideje elismernem, hogy amikor először olvastam a – most egyébként éppen 50 % kedvezménnyel kapható – Womanizer csiklóizgató készülékről, hittem is, meg nem is, amit a termékleírás állított. Még hogy a nők 53 %-ának 1 percen belül (!!!) orgazmust okoz…! Na, persze! (Mifelénk azt mondják, az az igazán szegény, aki még ígérni se tud…)

Aztán azt is meg tudtam, hogy a Vágyaim.hu akciójában a készülék most orgazmusgaranciával „van bebiztosítva” – ergo, ha 30 napon belül egyszer sem mész el, szó nélkül visszaadják a készülék árát-, izgalomba jöttem. Hát még, amikor megérkezett a diszkrét barna kartoncsomagolásba rejtett kütyü! 

Olyan voltam, mint a kisgyerekek karácsonyeste: azonnal kibontottam a dobozt és már tettem is töltőre az új házibarátot.

Womanizer-élmény: orgazmus a köbön

3 dolog, ami meglepett a Womanizer használata során

Nem fogok hazudni: nagyon kíváncsi voltam, mire képes a Womanizer, úgyhogy azonnali kávészünetet iktattam a munkanapba, amikor végre feltöltött a kütyü. (A home office-nak is vannak elvitathatatlan előnyei, ugyebár.)

Röviden: a Womanizer egyszerűen CSO-DÁ-LA-TOS!

Persze – ilyen az én szerencsém – nekem nem lett egy percen belül orgazmusom, DE annyit azért elmondhatok, hogy a sorozatos orgazmusról, intenzívebb gyönyörről és élvezetes egyszemélyes szórakozásról szóló állítások egyáltalán nem tűnnek túlzásnak. 😉

3 dolog, ami meglepett a Womanizer használata során

Womanizer: 3, 2, 1, orgazmus
  1. A Womanizer hangosabb, mint képzeltem.

    Én a Womanizer Classic készülék mellett döntöttem, mert ez a verzió nagyon csendes kivitelben kerül a polcokra. Épp ezért lepődtem meg, amikor a halk duruzsolás – vagy akár néma üzemmód – helyett egyértelmű, karakteres hangokat hallottam a termék bekapcsolását követően. Jó, hát nem egy gőzmozdony vagy egy fagyis autó, de semmiképp ne teljes csendre számíts.

Tény: a használat második percében már az se érdekelt volna, ha a Womanizer ütvefúró-hangerővel, vagy Boeing-effektussal rendelkezik. Valamit valamiért, ugyebár.

2. Minden milliméter számít.

Az első használat közben azon gondolkodtam – mert a kontrollmániás, teljesítménykényszeres újságíró mindegy mit csinál, mindig gondolkodik -, hogy hát jó, jó, kellemes meg minden, de ennyi?! Ez a nagy Womanizer-sokkhatás?! Valahogy nem jött a sábádábádú.

Egészen addig, míg meg nem találtam az ideális szöget és pózt néhány milliméterrel arrébb, amikor is már nem volt se kedvem, se energiám gondolkodni.

Szóval a Womanizer valójában nem is szexjáték, hanem egy meditációs eszköz overthinkereknek. Kétségkívül hatásos.

Womanizer: 3, 2, 1, orgazmus

3. Elegáns, diszkrét és abszolút reptérbarát készülék.

Minden nő rémálma a beszélgetés, amit arról folytat a mindegy milyen korú gyerekeivel, hogy “Anya, ez meg mi?!”. Rögtön utána a reptéri check-in során bőröndből nagy tömeg előtt kiemelt vibrátor és az anyós által felfedezett segédeszközök állnak.

A Womanizer azonban ezen a téren is az üdítő kategóriát képvisel: diszkrét, nőies, elegáns és egyáltalán nem ciki akkor se, ha valamiért véletlenül szem elé kerül.

5 érv az orgazmus Womanizer mellett

Az orgazmus egészséges, immunerősítő hatású és jót tesz az elmének, no meg a léleknek is. Szóval különösebben nem kell érvelni mellette – és becsszó, ugyanez igaz a Womanizerre is.  (Azért én mégis megteszem, hogy neked már ne kelljen annyit lamentálnod, mielőtt beszerzed a kicsikét.)

1.A Womanizer majdnem olyan jó, mint az orális szex. Csak valamivel jobb.

A szabályozható szívóerő, az egyszerű alkalmazhatóság és a csiklóizgató fejének kialakítása egyaránt segítenek, hogy az eszközt saját örömödre fordíthasd. Párban vagy egyedül, a fürdőkádban vagy a zuhany alatt, illetve más szexjátékokkal együtt is jól alkalmazható kütyü, mely – tapasztalataim szerint legalább is – egyenesen elvezet a gyönyörhöz. Csak bírjad szusszal.

2.Ergonomikus kialakítás, hülyebiztos használat.

Az emberi test sokféle lehet, a Womanizer azonban testalkattól, testarányoktól függetlenül egyszerűen és kényelmesen alkalmazható. A dobozba helyezett használati útmutató egyszerű formalitás, hiszen, ha tudod, hol a csiklód, csak rácuppantod és a Womanizer már teszi is a dolgát!


3. Egyszerű töltés, cserélhető alkatrészek.

A Womanizer nem számít kimondottan drága eszköznek, de mint praktikus és gyakorlatias gondolkodású nő, természetes, hogy te is a hosszú élettartam elérésére és megtérülésre törekszel. (Mármint az orgazmus után, nyilván.)

A Womanizer hozza a kötelezőket: cserélhető csiklóizgató fej, egyszerű töltés, praktikus részletek jellemzik, hogy neked is sokáig legyen jó.

4. Nemcsak csiklóizgatóként használható.

Az a jó a segédeszközökben, hogy alkalmazásuknak, felhasználási módjuknak csak a fantázia szabhat határt. Nincs ez másként a Womanizer-rel sem: másként működik, ha egyedül játszol vele és másként, ha a kedvesed kezébe adod. Használhatod a csiklód vagy a mellbimbód izgatására és akár másokat is tűzbe hozhatsz vele. Használd a fantáziád!

5. Az orgazmusgarancia nem hazudik.

A Vágyaim.hu webáruházában a Womanizer készülékek júliusban féláron ÉS orgazmusgaranciával kaphatók. Vagyis, ha az átvételtől számított 30 naptári napon belül nem mész el, a készüléket visszaküldheted és kérdés nélkül visszakapod az árát cash-ben. Elsőre bátor, mégis ígéretes vállalásnak tűnik a cég részéről, utólag viszont teljesen érthető. Nincsen ha. Elmész.

A SZERZŐ

Z Kocsis Blanka

Z. Kocsis Blanka vagyok, nő, mamikaze, újságíró, meseszerző, szövegíró, vállalkozó, a Minimag főmuftijának helyettese és három kiskorú dedikált mindenese. Bevallom, ennek ellenére sem tudok eleget arról, hogyan is működik valójában ez a nagyszabású, sokszereplős valós idejű társasjáték – a.k.a élet -, de hiszem, hogy egymásra figyeléssel, hallgatással és beszéddel sokat tanulhatunk egymástól. Egymásról és önmagunkról. Próbálkozom, elesek, fejjel megyek a falnak, felállok, újra nekikezdek és így tovább, nap nap után. Tapasztalom, hogy a világ tele van érdekes emberekkel, izgalmas helyekkel, különleges témákkal és fantasztikus lehetőségekkel – nekünk pedig csak annyi a dolgunk, hogy észrevegyük őket. Jössz?!

Szakmai tevékenységemről itt tudhattok meg többet:

www.hakellegyjoszo.hu

Hatékony szövegírás vállalkozásodnak!

Cikkeim a Minimagon:

Olvasgasd

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet