fbpx

TAVASZI GYEREKRUHA TIPPEK

tavaszigyerekruhaminimag

 

Minimag tavaszi gyerekruha tippek: alapdarabok és lelőhelyek. 

Hello mindenki: felkészültetek az évszakváltásra? A gyerekruhás szekrény átvizsgálása közben gondolom nem mi vagyunk az egyetlenek, akik azzal szembesülnek, hogy gyakorlatilag mindent is kinőtt a gyerek. Kezdhetjük a tavaszi gyerekruha beszerző körutat.

Vagy nem, nem kezdhetjük: immár 1 éve folyamatos újratervezésben élünk, szinte teljesen az online vásárlásra hagyatkozva. Ez azt is jelenti, hogy a gyerekruhák globális piaca jelentősen átrendeződött, és egyre inkább előtérbe kerültek az olyan értékek, mint a fenntarthatóság, a minőségi kivitelezés, valamint a kis- és helyi gyerekruha vállalkozások támogatása.

A mi tavaszi ruha körképünket is egy hazai gyerekruha vállalkozás segítette összeállítani: a FUNKIDZ alapítói Adrien és Réka. Őket faggattuk egy kicsit, gyerekruha ügyben.

HOGYAN VÁSÁROLNAK AZ ANYUKÁK GYEREKRUHÁT?

FUNKIDZ KITEKINTŐ

Adrien és Réka vagyunk, a Funkidz baba- és gyerekruha márka megálmodói. 4 éve indult útjára webáruházunk, mely mondhatjuk, hogy mára már mindkettőnknek a 3. gyermeke lett. Kisgyermekes családanyaként teljes mértékben a gyerekek és szüleik szempontjából tudjuk termékeinket szemlélni és létrehozni.

Nem csak eredeti, színes és különleges ruhákat és kiegészítőket készítünk babáknak és kisgyermekeknek, de mindezt minőségi anyagokból tesszük meg, mert tudjuk, hogy Számotokra ez mennyire fontos.
Minden termék egyedileg, kézzel készül, körültekintő gondoskodással. Az egyes darabokhoz használt anyagok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a kisruhák a legújabb divat szerinti mintákban készülhessenek el. A Funkidz termékek
egyedi, divatos megjelenést és maximális kényelmet nyújtanak, mindezt elérhető áron.

Az indulás óta azt vettük észre, hogy egyre több az olyan anyuka, aki már unja a fast fashion márkák kínálatát vagy azt, hogy a játszótéren, utcán ugyanazok a termékek jönnek szembe velük más gyermekeken.

Egyre többen választanak kicsit drágább, de tartósabb, minőségibb ruhadarabokat hazai, kézműves gyártóktól, akik tényleg szívüket-lelküket beleteszik egy-egy termék elkészítésébe. Szerencsére nagyon sok visszatérő vásárlónk van, akikkel már szinte személyes kapcsolatot is ápolunk.

A Funkidz gyerekruha palettája hogyan néz ki?

Mindig próbálunk színesebb, mintásabb és egyszerűbb, neutrálisabb darabokat is készíteni, hogy minden vevőnk megtalálja az ízlésének és a gyermek alap ruhatárának megfelelő terméket.

Természetesen követjük az aktuális trendeket, ezért is vannak például most a tavaszi gyerekruha kollekcióban új, ‘paper bag’ jellegű vagy kantáros nadrágjaink.

Termékpalettánk elég széles, hiszen az újszülött szettektől kezdve a felnőtt méretű puhatalpú cipők is megtalálhatóak benne.

Ezeken kívül vannak fejpántok, sapka-sál szettek, nadrágok, puhatalpú cipők és most újdonságként puhatalpú szandálok is. Nyárra pedig ruhákkal, rövidnadrágokkal készülünk.

Magunk is 2-2 gyermekes anyukaként, minden termékünknél a praktikusságot és egyben az egyediséget is nézzük.

MIT ADJAK A GYEREKRE- ELSŐ KÖR: ALAP DARABOK

Első, amit a babaruháknál szem előtt kell tartani, az a praktikum. Ha megnézzük a Funkidz kollekcióját, akkor látjátok, hogy mekkora hangsúlyt kapnak a nadrágok. A kollekció összes darabja magas minőségű pamut anyagból készülnek, elasztikus övrésznél, sőt a térdnél is rugalmas megoldással, hogy a babák minden pillanatban komfortosan érezzék magukat. 56-104 –es méretig mindenki megtalálja a kedvenc darabját.

Amire még szükség lehet: body, és cipő. Igen cipő, de nem mindegy milyen. A legjobb, amit tehetünk, ha minél többet mezítláb jár a baba, de ez nem mindig lehetséges, sőt az sem mindegy, hogy milyen felületen történik a mezítlábazás, mivel a túl kemény felület, mint amilyen a padló, járólap otthon, nem tesz jót a láb csontozatnak. Ilyen felületre a legjobb a puhatalpú cipő, amiből óriási választékot találtunk a Funkidz oldalán, sőt még magunknak is vásárolhatunk, hiszen felnőtt méretben is kaphatóak.

A szeles, szeszélyes tavaszról se feledkezzünk meg: kedvencem következik a sapka-sál szekció. A Funkidz sapkái és körsáljai rugalmas pamutból készülnek, és az nadrágok színeivel és mintáival azonos anyagokból tudtok válogatni.

MIT ADJAK A GYEREKRE- MÁSODIK KÖR: IDEI SZÍNEK

A divat előrejelző ügynökségek azt jósolták, hogy a NEUTRÁLIS és a minimalista színpaletta lesz idén a legnépszerűbb. Nézzük mire gondolhattak, a cikk végén megtalálod az egyes darabokat külön is:

TAVASZI GYEREKRUHA TIPPEK minimag szinek

Az alapszínek mellett, a WGSN (a fogyasztói és tervezési trendek globálisan elismert szervezete) szerint idén a fáktól és virágoktól kezdve az állatokon és az időjárási elemeken át olyan mintázatokat is belevett előrejelzésébe, mint például a gomb. Összességében olyan nyomatok, melyek a világunk természetes szépségét mutatják be. A cikk végén megtalálod az egyes darabokat külön is. 

Szerintünk érdemes néhány alapdarabot beszereznetek, egyszínűt is, mintásat is. 

FUNKIDZ KITEKINTŐ

Folyamatosan jövünk ki új termékekkel, hiszen szinte állandóan jönnek az újabbnál újabb ötletek, amiket szeretnénk megvalósítani, illetve a szebbnél szebb anyagok, amikből szeretnénk ruhákat, cipőket készíteni. Tavaszra, nyárra már kaphatóak legújabb puhatalpú szandáljaink, illetve új, tavaszi mintájú és színvilágú nadrágjaink.

KEDVEZMÉNY

A Minimag olvasóinak most szeretnénk egy kis kedvezménnyel kedveskedni, a MINIMAG kuponkóddal április 30-ig 15% kedvezményt kaphatnak a vásárlás végösszegéből.

MI VAN A KÉPEN?

'Rózsák' körsál funkidz minimag
'Rózsák' körsál
'Rózsák' nadrág minimag funkidz
'Rózsák' nadrág
'Madárkák' nadrág funkidz
'Madárkák' nadrág
Margaréták cipő
Barack virágmező funkidz minimag
Barack virágmező
Csokoládé barna kantáros nadrág fa gombokkal
Csokoládé kantáros
Bézs kantáros nadrág fa gombokkal
Bézs kantáros
Khaki zöld megkötős nadrág
Khaki nadrág
'Nyuszifül' puhatalpú cipő
Nyuszifül cipő
'Menta pöttyös' puhatalpú cipő masnival
Menta pöttyös

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)