Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Szenvedélyes nyári pillanatok | Szülők vagyunk! kiadásban

Szenvedélyes nyári pillanatok | Szülők vagyunk! kiadásban-minimag

Gyerekkel nyaralni?! Biztosan nem a pihenés jut először eszünkbe, ha ezt a mondatot halljuk. De miért ne lehetne a családi nyaralás alatt is felforrósítani a hangulatot?

Z. Kocsis Blanka legújabb cikkében, „Szenvedélyes nyári pillanatok – Szülők vagyunk!” című írásában megmutatja, hogyan tehettek azért, hogy a közös kikapcsolódás alatt közelebb kerüljetek egymáshoz testileg és lelkileg.

A spontaneitást félretéve, tervezett intimitással és némi humorral, megtudhatjátok, hogyan őrizhetitek meg a szenvedélyt, még akkor is, ha a gyerekekkel utaztok.

Készülj fel, mert ez a cikk nem a szokványos nyaralási tippekről szól!

Le a spontaneitással!

beszélgető pár

Kétség sem fér hozzá, hogy ideális esetben az intimitás spontán érintések, elkapott pillantások, izgalmas nyelves csókok nyomán robban ki. Csakhogy az élet gyerekkel sok minden lehet, de spontán… Hát az nem. (Kivéve persze, ha a legváratlanabb pillanatban berontó, álmos kis ovis érkezésére, vagy az anyja véletlenül megtalált vibrátorából családi vacsorán unikornisszarvat varázsoló kétévesre gondolunk.)

Épp ezért ahelyett, hogy azt várod, a partnered majd kezdeményez, vagy hogy beveted magad, ha majd olyanok a körülmények: beszélj arról, amit szeretnél! Egy őszinte szeretetkapcsolatban igenis lehet és kell is mondani, hogy „szexre vágyom”, vagy „kérlek, ma ne aludj el a gyerekekkel mesenézés közben és figyeljünk egymásra”!

Hidd el, az „időzített”, tervezett szex is lehet izgalmas, buja, szenvedélyes vagy őrjítő. Pláne, ha előjáték gyanánt néhány vágyfokozó kozmetikum is előkerül! Egy kellemes olajos masszázs, egy lazító intim érintés, néhány stimuláló szájfény és extatikus élmények: legalább éjszaka vagy alvásidőben nyaraljatok úgy, mint régen!

Készüljetek fel minden eshetőségre!

fekvő pár

Aki gyerekkel utazik, a fél háztartást viszi magával – és hajlamos rá, hogy az ezredik alvós állat mellett elfelejtse bepakolni például a saját fehérneműjét. És ha a bugyira még futotta is a mamiagy, nem biztos, hogy gondoskodtatok elegendő óvszer rendelkezésre állásáról. Amivel persze semmi gond, de ha nem akartok újabb fiókát a fészekbe, nem árt az ilyesmit is észben tartani.

Apropó, szoptatás! A kismamák esetében gyakran fordul elő hormonális eredetű hüvelyszárazság, melynek megoldására nem mindig elég a hosszú előjáték. Ilyen esetekben – vagy ha alig öt percetek van egymásra és szükséges –  használjatok bátran és bőven síkosítót! 

Fontos: Az anális játékokhoz célszerű speciálisan erre a célra kifejlesztett síkosítót választani, hiszen a végbél nem nedvesedik természetes módon úgy, mint a hüvely.

Legyetek őszinték egymáshoz! (És önmagatokhoz is…)

Legyetek őszinték egymáshoz! (És önmagatokhoz is…)

A szexben gyakori, hogy az egyik vagy akár mindkét félen eluralkodik egyfajta teljesítménykényszer. Hiszen, ha szereted azt a másikat, akkor azt akarod, hogy jó legyen neki, nem igaz?! Csakhogy gyakran épp ez a kvázi “feladatkényszer” az, ami megöli a hangulatot. Pláne akkor, ha a korábbi együttlétek során már merült fel bármilyen elakadás vagy probléma. 

Segítséget kérni ugyanakkor nehéz. Pedig a potencianövelők a közhidelemmel ellentétben általában nem egy beveszem, aztán áll, mint a cövek típusú eszközök. Sokkal inkább egy hasznos ásványi anyagokkal és nyomelemekkel gazdagított speciális étrendkiegészítő, mely kedvező hatással van a férfi potenciájára és tettvágyára.

női szexualitás

Számos tévhit és stigma él ugyanakkor a női szexualitással kapcsolatban is. Talán épp ez az oka annak, hogy sok nő a mai napig nem mer ellátogatni egy szexshopba vagy – különösen tartós kapcsolatban – nehezen kalandozik, ismeri meg saját vágyait. Pedig a technikai fejlődés és az innovációk számos különleges élvezeti értékkel bíró játékszer kifejlesztéséhez járultak hozzá.

A léghullámos csiklóizgatók például speciális módon stimulálják a szuperérzékeny csiklót, így a pulzáló-szívó mozgásnak, illetve a változtatható üzemritmusnak és -sebességnek, szívóerőnek köszönhetően olyan gyönyört válthatnak ki, amilyet még sosem tapasztaltál. Ha még nincs csiklóizgatód, előjáték gyanánt az elsőt akár utazás előtt, együtt is beszerezhetitek!

És, ha ez mind nem elég

Szerelem van a levegőben

Dobd be a Minimag love zenelistáját.

A SZERZŐ

Z Kocsis Blanka

Z. Kocsis Blanka vagyok, nő, mamikaze, újságíró, meseszerző, szövegíró, vállalkozó,  és három kiskorú dedikált mindenese. Bevallom, ennek ellenére sem tudok eleget arról, hogyan is működik valójában ez a nagyszabású, sokszereplős valós idejű társasjáték – a.k.a élet -, de hiszem, hogy egymásra figyeléssel, hallgatással és beszéddel sokat tanulhatunk egymástól. Egymásról és önmagunkról. Próbálkozom, elesek, fejjel megyek a falnak, felállok, újra nekikezdek és így tovább, nap nap után. Tapasztalom, hogy a világ tele van érdekes emberekkel, izgalmas helyekkel, különleges témákkal és fantasztikus lehetőségekkel – nekünk pedig csak annyi a dolgunk, hogy észrevegyük őket. Jössz?!

Szakmai tevékenységemről itt tudhattok meg többet:

www.hakellegyjoszo.hu

Hatékony szövegírás vállalkozásodnak!

Cikkeim a Minimagon:

Olvasgasd

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet