Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

GONDOSKODJ A FÖLDRŐL IS: ÖKO PELENKA – KOLORKY A MINIMAG NAPI KEDVENCE

KOLORKYBORITO

A Minimag mai kedvence, a Kolorky ökopelenkája lett, mindjárt a tiéd is az lesz, adj nekünk 2 percet 🙂

Tudtad, hogy egy átlagos baba kb. 5000 pelenkát használ el, mielőtt áttérne a bili használatára,  kerülne; és mivel a családok 95% -a eldobható pelenkát használ,így tudjuk azt is, hogy a használt pelenkák többsége hulladéklerakókba kerül, évente több millió – le nem bomló- tonna hulladékot képezve.

Egyre több szülő arra törekszik, hogy környezeti és társadalmi szempontból felelős döntéseket hozzon a gyermeknevelésben, és olyan megoldásokat keressen, amivel csökkentheti az ökolábnyomát, ugyanakkor maximálisan kedvez a kisbabájának is.

Ez azért is szuper, mert így elkezdődik változás a babapiacon, és a márkák elindulnak a zöld sáv irányába, és elérhetővé válnak olyan pelenka megoldások, amelyek környezetbarátak.

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy létezik egy olyan megoldás, amivel jelentősen tudod ezt a terhet csökkenteni, ugyanakkor maximális kényelmet tudsz a babádnak biztosítani?

kolorky Velvet Deluxe Pants

A KOLORKY MAGYARORSZÁG, (ők képviselik a cseh KOLORKY-t) eldobható pelenkái egy különleges eljárással készülnek, természetes és megújuló alapanyagokból. Tudom, most arra gondolsz, hogy oké, de tuti átereszti a pisit, kakit, és, még a baba bőre is ki fog pirosodni tőle. ÓRÁSI TÉVEDÉS:

A Kolorky pelenkák nem tartalmaznak semmilyen ártalmas anyagot, és légáteresztő tulajdonságának köszönhetően a legérzékenyebb babák is imádni fogják (és a bőrük is)

4 féle pelenka típusból tudtok választani (Kolorky Day – izgalmas mintáival; Velvet Deluxe – bársonyos, pihepuha pelus nedvesség indikátorral, bugyipelenka verzióban is, Kolorky Nature kukoricakeményítőből előállított pelus, mely még gyorsabban bomlik le, Kolorky Night – éjszakára kifejlesztett pelenka), mutatjuk a mi kedvencünket:

KOLORKY DAY – TOLLAK, első látásra két dolog (emlék, érzés) jutott eszembe róla:  a pihepuha csikizés, és a párna csata, amolyan igazi toll lebegtetős. 4 méret közül is tudtok választani, a legkisebb S ( 3-6 kg) -től a legnagyobb XL  ( 12-16 kg) -ig.

Próbáljátok ki ti is, ha elakadnátok, vagy kérdésetek lenne, akkor forduljatok a Kolorky csapatához.

A végére hagytunk egy szuper jó hírt: minden vásárlásból 15% kedvezményben részesültök a Kolorky15 kód beírásával.

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet