fbpx

FOGLALHATTOK SZÁLLÁST GRINCS OTTHONÁBA

Grincs-barlang

Gondoltad volna, hogy a morcos Grincs karácsonykor megnyitja a barlangját a vendégek előtt? Bár technikailag őt magát nem találjátok, de úgy tűnik, hogy a szőrös gubacs otthonában van még kiadó búvóhely, egész pontosan, a hegyekben, Utah déli részén. Azt mondtuk, hogy ehhez egy jókora tehergépkocsira lesz szükséged?

A Grincs film, 2000

December 3-tól kifalvi Kik lakosai és barátai kibérelhetik az 5700 négyzetméteres két hálószobás barlangot. Máris olvashatod a részleteket..

A Grincs-barlang éjszakánként 20 dollárért bérelhető

Grincs-barlang
Forrás: COURTESY OF VACASA

A bérleti díj elég olcsó ahhoz, hogy a te szíved is háromszorosára nőjön, és vidámságtól világítson. A Vacasa utazási iroda foglalási oldalán található Grincs-barlang ára mindössze 20 dollár éjszakánként. A foglalások december 3-án kezdődtek, és ez a különleges ár csak december 13. és 23. között érhető el.

A barlang igen messze van

Helyileg az 1957 Mt. Crumpit Drive-on található, Boulder közelében, Utahban, egy barlangban.

A barlang egy távoli területen található, mert mint mindannyian tudjuk, a Grinch szeret egyedül lenni, „nagyon-nagyon egyedül”, ahogy a Vacasa fogalmazott, ezért olyan barlangot választott, amelybe „kicsit nehéz lesz eljutni a látogatóknak”. A Vacasa négykerekes meghajtást javasol az úthoz, mert sima autóval egész biztos nem fog összejönni az út.

Boulder egyébként mindössze 270 lakossal rendelkezik, és „csendes, szokatlan kisvárosként jellemzi magát egy hatalmas, csodaszép táj szívében”. (A város körülbelül négy órával délre van Salt Lake Citytől.)

Minden, ami Grincs az itt megtalálható

Grincs-barlang
Forrás: COURTESY OF VACASA

Találtok benne egy nappalit, egy könyvtárat, két fürdőszobát, valamint egy Max dobgarnitúra és orgona is található benne, ahol a vendégek „szomorú dalokat játszhatnak”.

Ami a hálószobát illeti, a Grincs egyetlen kérése az, hogy senki ne nyúljon hozzá egyedi török ​​zöld prémes nadrágjához, vagy cipőjéhez ( ha mégis, akkor nektek annyi).

A konyhában található ki-puding és a ki-sült hús, valamint egy kávéfőző, amely a „legjobb legrosszabb macchiatót” készíti a világon.

Grincs-barlang
Forrás: COURTESY OF VACASA

Nem árt tudni, hogy a barlangban nem áll rendelkezésre internet vagy kábeltv, a mobilszolgáltatás pedig korlátozott, ami azt jelenti, hogy nincs hozzáférés a közösségi médiához, de elegendő idő van arra, hogy élvezzétek egymás társaságát.

Nincs szép csomagocska, fa, semmi: mégis van KARÁCSONY? És így állt a hóban három óra hosszat. Még Ilyen rosszat! – Talán – gondolta hirtelen – a KARÁCSONY mégsem annyi, amit a boltban kapni, és ajándékot kapni? Valami több a KARÁCSONY, ezek szerint…

Dr. Seuss: A Grincs

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)