Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

A LEGO ÉS A TÖBBI MÁRKA – ADIDAS, LEVI’S, IKEA

lego-levis-egyuttmokodes.minimag

Úgy tűnik a LEGO nagyon belendült idén: nem csak a LEGO készleteken tudunk újabban elámulni, hanem azokon az együttműködéseken, amiket a világ egyéb nagy márkáival hoz létre.

Ilyen volt a nemrég bejelentett IKEA-LEGO együttműködés, melynek révén szuper tárolókat fogunk tudni megvásárolni októbertől. Erről itt olvashatsz bővebben:

Az IKEA ÉS A LEGO ÖSSZEFOGOTT – MEGALKOTTA ÁLMAINK DOBOZÁT

LEGO ÉS A Levi’s®

A következő ilyen együttműködés a Levi’s®-szel jött létre. A koncepció lényege, hogy a Levi”s egyes ruhadarabjait és kiegészítőit feldobják az ikonikus LEGO alaplemezekkel.

Kevés olyan márkát találunk, ahol annyira szeretik a személyre szabhatóságot, és a kreativitást, mint a Levi’s®-nél. Éppen ezért jött létre a két ikonikus márka, a LEGO Csoport és a Levi’s® különleges kollekciója.

KATTINTS A KÉPRE, HOGY NAGYOBBAN IS LÁSD

A kollekció szinte minden darabjához négyzet alakú szilikon panel van rögzítve, ez az alaplap: ott a híres 501 farmer, kőmosott kamionos kabátok, kapucnis pulcsik, sapkák és még egy zsebes mellényt is találunk közöttük. 110 különleges LEGO DOTS elem kíséri ezeket az alaplemezzel díszített tárgyakat, arra ösztönözve viselőjét, hogy minden öltözködéskor testre szabja megjelenését. Természetesen az igazi  LEGO profik  hagyományos LEGO elemeket is rögzíthetnek az alaplemezekre, így gyakorlatilag egy 3D grafikákat alkothatnak. Néhány pólóban nem az extra hangsúly szerepel, inkább a merész nyomtatott képek vonzerejére támaszkodnak.

LEGO ÉS AZ ADIDAS

Csak kapkodjuk a fejünket mi minden történik: a LEGO x adidas ZX 8000 együttműködést nem rég mutatta be Sean Wotherspoon, aki a Round Two társalapítója. Az Instagram-on a megmutatta a menő párost, amely a dán játék óriás egymással összekapcsolódó elemeiből készült speciális dobozban érkezett. Ezenkívül az Adidas és a LEGO összeállított egy speciális, Wotherspoon mintájára készült Minifigurát is.

 

Az ADIDAS folyamatban lévő A-ZX projektjének ( amit egyébként a  közelmúltban számos márka remixelt, a Star Wars-tól a Concepts-ig) részeként a cipőt egy sor LEGO blokk ihlette részletek díszítik : a sarok részen, az orr részen, és a fűzőknél.  A középtalpon szokásos Three Stripes márkajelzésen kívül a LEGO logója is megjelenik, csakúgy, mint a nyelvcímkén és a társmárkás nyomtatott talpbetéteken. A cipő talpa külön említésre méltó egység: az ikonikus alapszínes darabokból merész zöld, sárga és piros keverék lett a végeredmény.

Az ára 130 USD,  szeptember 25-én jelenik meg először, Magyarországon még nem tudjuk a pontos dátumot.

KATTINTS A KÉPRE, HOGY NAGYOBBAN IS LÁSD

NINTENDO ÉS A LEGO

Nyári hír, de mindenképpen ide tartozik.

A Nintendo és a LEGO folyamatos együttműködésének legújabb darabját július közepén mutatták be: egy Super Mario-csomag – és az azt követő bővítő készlet . A legújabb kiadáshoz a LEGO újjáalkotta a klasszikus NES konzolt, lehetővé téve a rajongók számára, hogy saját modellt építsenek LEGO elemekből.

lego nintendo nes konsol super-mario.minimag

A modellkonzol mellett a készlet tartalmaz egy vezérlőt kábellel és dugóval, egy tárolót a Game Pak számára, és egy retro stílusú tévét, lapos, 8 bites Mario figurával kiegészítve a görgetőképernyőn. Az új NES készlet összekapcsolódhat a Super Mario Starter Course-val a csomaghoz kapott kezdőelem beolvasásával. A Mario modell úgy reagál a képernyőn megjelenő ellenségekre, akadályokra és feltöltődésre, mintha az eredeti játékban lenne.

A készlet bevezetésekor Maarten Simons, aki a LEGO kreatív vezetője volt a projektben, azt mondta: „Sok felnőtt még mindig szívesen emlékszik arra, amikor először látta, hogy Mario ugrált a kis képernyőn. Mi most engedjük  őket, hogy valóban belemerülkessenek ebbe a nosztalgiába, – újjáteremtve minden idők egyik legkedveltebb konzolját- hogy újra láthassák gyermekkorukból származó Super Mariót. „

KATTINTS A KÉPRE, HOGY NAGYOBBAN IS LÁSD

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet