Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Divat és design

Legyél egy lépéssel mindig mások előtt: a Minimag divat design kategóriájában megtalálsz mindent, ami a felnőtt és gyerekdivattal kapcsolatba hozható, kiemelt figyelemmel fordulok a gyerek design tárgyak felé. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy megmutassuk a legújabb lakberendezési stílusokat legyen szó a lakásról, vagy éppen a gyerekszoba berendezéséről.

A ruhavásárlás a létező egyik legizgalmasabb, de egyben legösszetettebb feladat is, pláne akkor, ha divatos, egyúttal praktikus darabokat keresel. Ebben a cikkben átfogó útmutatást nyújtunk arra vonatkozóan, hogy mire érdemes odafigyelni ruhavásárláskor, hogy a választásod ne csak stílusos, de kényelmes és tartós is legyen.
A 2023-as londoni divathéten tűnt fel a kifutón egy gyöngyökkel, és kristályokkal kirakott lábbeli, amit azóta a divatrajongók tűkön ülve vártak. Meg azok is, akik szeretik a Crocs cipőket, meg azok is, akik nem, mert ők meg fanyalogni akartak.
Na ez a stílus az, ami mondjuk ki, messze esik a Chanel csendes luxusától, és egy TikTok trendnek köszönhető, már-már szokásosan.
Minden, amit tudnod kell a vásárlási szokásainkról és az ide év nagy tiktok trendjéről az ebben a cikkben benne lesz.
Arra gondoltunk, ha már megalkottuk nektek az Ultimate Szleng szótárat, úgy gondoltuk megismertetjük veletek a mai fiatalok öltözködési szokásait is.
Lehet, hogy egyből nem fogod tudni átalakítani kedvenc tinid szobáját olyanra, amilyenre szeretné(d), de mi most rendelkezünk egy arzenálnyi anime szobadíszítési ötlettel, amely a tinédzser szentélyt az anime birodalmába repíti.
Amikor szülőkké válunk, minden döntésünk súlyában ott van a felelősség. Tudjuk, hogy a legapróbb részletek is számítanak, különösen, ha babánk kényelméről és biztonságáról van szó. Ebben a cikkben a JUKKI Babaáruház által kínált babakocsi betétekről beszélünk, amelyek nem csupán szimpla termékek, hanem egy ígéretet reprezentálnak a „Támogatjuk a szuper szülőket!” elv mentén.
Több, mint egy építőelem! A Bygge játék építőkockái ösztönzik a gyerekek kreativitását, mozgékonyságát és önhatékonyságát. Minimag kitekintő: játékmustra.
Lehet, hogy elmosolyodtál, az is lehet, hogy meghökkentél a címet olvasva. Már most az elején szólunk: ezt a mintát sokkal könnyebb megszelídíteni, mint gondolnád!
Rövid körmeinken is megvalósíthatunk figyelemre méltó szezonális manikűrt. A Minimag összegyűjtött 15 rövid téli körömötletet, amivel inspirálni szeretnénk.
Jó esély van rá, hogy az öltözékedben flitterek, fémfényű anyagok vagy bársony szerepelnek. Miért kellene kihagynod a körmeidet? Egy nagy estén minden részlet számít – és ez a körmeidre is vonatkozik. 
A glitter hair trend, vagyis a csillámos haj trend, 2023-ra már nem csak a zenei fesztiválokon, hanem a különlegesebb eseményeken (esküvő, szülinap), vagy akár a hétköznapokon is láthatunk olyat, aki csillogó hajkoronával jön velünk szembe.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet