Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Kvíz

Akár tapasztalt gasztronómus vagy, akár alkalmi étkező, vagy csak valaki, aki szeret tanulni a globális konyhákról, ez a kvíz tökéletes lesz számodra!
Közeleg az Anyák napja, és túl azon, hogy van néhány ötletünk az ünnepünk kapcsán, arra gondoltunk, hogy felmérjük a tudásodat a tv-s mamikat illetően egy kvíz keretében.
Azt hiszed, mindent tudsz a télről? Akkor itt az ideje, hogy próbára tedd a tudásodat ebben a zimankós kvízben.
A Grace Klinika minden idők egyik leghosszabb ideig futott sorozata. 14 évaddal és több mint 300 epizóddal a háta mögött a Grace Klinika eléggé megállíthatatlan tényező, ha sorozatokról van szó.
Utazz vissza a Minimaggal a nyüzsgő és nosztalgikus ’80-as évekbe kvízünkkel! Készülj fel, hogy próbára tegyed a tudásod az ikonikus zenék, a felejthetetlen filmek és a popkultúra meghatározó pillanatai terén. Vajon sikerül mindenre helyes választ adnod? Merüljünk el a ’80-as évek neonfényekkel teli világában, és engedjük szabadjára belső kvíz bajnokunkat!
Üdv a Minimag & Bridgerton kvízben. Ez az különleges Netflix sorozat meghódította a világot, és lenyűgöző történetével, csodálatos jelmezeivel és pompás díszletével, na meg persze a megbújó erotikával megspékelve elbűvölte a nézők millióit.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet