Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Könyvajánló

Nem csak gyerekkönyveket ajánló cikket gyűjtjük össze, hanem a minőségi felnőttkönyv ajánlókat is.

banner
Két évvel ezelőtt harmincöt éves, háromgyerekes anya voltam egy látszólag jól működő házasságban, akárcsak Janka. Úgy éreztem, hogy kell, hogy legyen még valami az életben, ami vár rám, mert kiüresedett körülöttem a világ és nem találom magam. Épp, mint Bori. Én nem léptem félre, mint Viktor, de sokszor gondoltam rá, hogy jó volna egy olyan férfi, mint Rudi. Aki megért, aki nem akar megváltoztatni és a puszta létezésével azt üzeni, „Látlak!”. Szóval Angela Murinai Bossa nova című kötete igencsak megdolgoztatott. Hidd el, minden könnycseppért megérte!
Fedezzétek fel a szülői lét árnyalt valóságát négy tanulságos könyv szemszögéből, a modern szülői lét dilemmáitól az anyaság friss szemléletéig. Akár új szülő vagy, akár tapasztalt a gyermeknevelés művészetében, ezek a könyvek mély megértést és gyakorlati megközelítéseket kínálnak a szülői kihívásokhoz.
A Scolar Kiadónál megjelent A képek története – A barlangtól a monitorig az a könyv, amiben minden meg van a csábításhoz, ha egy kicsit is vonzódsz a művészetekhez.
Fergeteges, észbontó, fordulatokban gazdag, letehetetlen és még sorolhatnám a jelzőket. Igen,  Diana Urban Halálos játszmák című könyve elrabolta a szívemet.
Mit ajándékozz annak, akinek mindene megvan? Élményt, melyet egy finom, puha pléd alatt rejtőzve bármikor átélhet, amikor csak ideje van rá. Ehhez hozunk most öt szuper könyv ötletet négy kiadótól, hogy Neked már csak vásárolni kelljen. Ismerd meg őket most
Minimag könyvajánlónkban Zóra osztja meg olvasási élményeit a német kritikusok által előszeretettel új Zabhegyezőnek titulált Wolfgang Herrndorf Csikk regényéről, mely immár a harmadik kiadást éri meg.
A fenntartható divat kézikönyve és a Stílustérkép szerzője, Csalár Bence neve számomra egybeforrt a modern, 21. századi stílusszakértővel, aki nyitottságával, bölcsességével, felelősség vállalásával és intellektusával új reményt ad a generációjának.
5  kiváló könyv gyerekeknek karácsonyra, 4 kiadó kínálatából, 4 korosztály és rengeteg mosoly, avagy vegyél könyvet karácsonyra Te is!
A Dél-Korea zenéje, sorozatai és a szépségipara már régóta teret nyert mindannyiunk szívébe. De ha szeretnél még többet tudni, nem csak arról milyen szép tájak vannak az országban, de hogyan alakult ki a koreaiak gondolkodás módja, akkor ez a neked való könyv.
Ismerd meg Lichtenberg Hajnal kalandjait a  Scolar Kiadó, Viola Szandra  „A Világfa kilenc ága” című könyvéből, melyben a modern kamaszok világa és az ősi mitológia varázslatosan összeolvad. Vajon sikerül Hajnalnak és barátainak helyreállítani a természet rendjét és megmenteni a Világfát? Zóra megmondja:)
Ismerd meg a serdülőkor viharos tengerein való eligazodás végső útmutatóját a „Fiúkönyv” című könyv segítségével, melyet Nina Brochmann és Ellen Støkken Dahl, a „Lánykönyv” sikeres szerzői írtak.
Na és ha mindez nem volna elég, a könyves vonalon mozogva hajlamos vagyok kisebb vagyont otthagyni a boltokban, mert könyvből egyszerűen soha nem lehet túl sok. (Vagy elég.)

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet