fbpx

Cardi B megmutatja nekünk, hogyan cseréljünk hosszú körmökkel pelenkát

Cardi B megmutatja nekünk, hogyan cseréljünk hosszú körmökkel pelenkákat

Egy nagyon hasznos, és persze hiánypótló videót tett közé Twitter oldalán, amiből könnyen el tudod te is sajátítani a pelenkázást:).

Amikor nemrégiben az egyik barátja azon töprengett, hogyan cserélhetné le kisfia, Wave pelenkáját a hosszú körmeivel, Cardi B azon nyomban fogta magát, és összeállított egy kétperces oktatóvideót a pelenkacsere aka hosszú köröm témájában, ami valóban nagyon hasznos volt. És még egy cameo-t is tartalmazott Kulture 3 éves lánya személyében.

Kash Doll rapper

Aye Bardi, hogy a pokolba cserélsz pelenkát a körmökkel? Lol, a nyomkodással küszködtem.” Jó, azért az hozzá tartozik, hogy Kash Doll újonc a témában, mivel csak idén januárban lett édesanyja első babájának , Kashton Prophet Richardsonnak. Cardi B ezzel szemben 3 éves rutinnal rendelkezik a hosszú körmű pelenka csere témájában, immár két gyereken edződve.

Ezért döntött úgy, hogy megragad egy bepelenkázott macit, törlőkendővel együtt, és megmutatja Kash Dollnak, hogyan is kell ezt jól csinálni, még ha hihetetlenül hosszú körmökkel is rendelkezel.

Cardi B maga is érzi, hogy nem teljesen gender semleges a videója. Tweetjében jelzi is: .. úgy érzem, hogy a fiúkat nehezebb takarítani, több hasadékuk van..:)

A két perces videóban Cardi B időt és energiát nem kímélve részletesen elmagyarázza a folyamatot. Mindig meg kell győződnöd arról, hogy megtisztítitottad a fenekét” – magyarázza, miközben gyengéden manőverezi a macit a pelenkában. – Tehát akkor oldalra fordíthatod, kinyithatod így, és kitisztíthatod a kis segglyukat. Ekkor jön a 3 éves lánya, Kulture, és azt mondja: „Anya? Miért tisztítod a segglyukat?” Cardi nevetve mondja neki: “Ez egy hosszú történet.”

Hosszú körmei ellenére gond nélkül kinyitja a tiszta pelenkán a füleket, és könnyedén felteszi a macira. „Nem tudom, hogy ez azért van-e, mert két gyerekem van, így valószínűleg egy kicsit gyorsabban meg tudom csinálni” – mondja Cardi B, miközben felöltözteti a medvét. De az igazi nagy kérdés  Kulture részéről hangzik el: „Anya, miért csinálod ezt a medvével?”

Az egész videó tökéletes oktató jellegű mindazok számára, akik még nem tanulták ki a pelenkázást, akár hosszú körmökkel, akár anélkül.

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)