Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Családi ünnepek

Ünnepi készülődés, Karácsony, Húsvét, stb legizgalmasabb cikkei egy helyen.

Idén emeld újabb szintre, már persze, ha lehet, a tojásfestést, és oldd meg kreatívan. Valljuk be, a húsvéti tojások festése évről évre ugyanolyan izgalmas tud lenni, mint, mondjuk a festék száradását nézni – egy tojáson. Szóval, akár tapasztalt tojásfestő vagy, aki új kihívásra vágysz akár csak a túlságosan lelkes családtagok rángattak bele ebbe az egész tojás festősdibe, mi segítünk.
Tegyük emlékezetessé a Húsvétot: tele vagyunk ajándék ötletekkel ( kicsiknek és nagyoknak), és szuper program ajánlókkal a húsvéti időszakra.
Gyere,  nézd meg a húsvéti Minimag Különszámot, meríts ötletet a szebbnél szebb hazai boltok kínálatából. Akár a saját gyerekeidnek vásárolnál, akár a legjobb nagynéni, keresztanya, nagyszülő díjra pályázol, itt tuti találsz neked valót
1982-t írunk, amikor december 25-én, azaz a Boxing Dayen ( nálunk csak szimplán karácsony 2. napja) a Channel 4 először levetítette a Raymond Briggs képeskönyve alapján készült animációs rövidfilmet, A hóembert.  És létezik egy verzió, amiben David Bowie mutatja be a filmet.
Akár kezdő, akár tapasztalt utazó vagy, indulj el magabiztosan a karácsonyi utazásra családilag, gyerekkel, ehhez nincs is más teendőd, mint elolvasni a tippjeinket. Utána, és utazás előtt nem árt némi magneb6, vagy valami ilyesmi. 
Az élmények ajándékozása egyre népszerűbb az emberek körében. Ez nemcsak egy átgondolt módja annak, hogy megmutasd valakinek, hogy törődsz vele, hanem környezetbarát és minimalista ajándék is egyben.
Stressz minden olyan dolog, ami megbontja a testi-lelki egyensúlyunkat, minden olyan tényező, ami kibillent az eredeti egyensúlyi állapotunkból és alkalmazkodásra késztet minket. Hát, ha valami, akkor a karácsonyi készülődés ilyen…
Mit kezdjünk egy karácsonykor is a szobájában téli álmot alvó/kütyüző/duzzogó kamasszal? Hogyan kerüljük el a konfliktusoknak legalább egy részét?
Összegyűjtöttük nektek a streaming szolgálatok ünnepi kínálatát, arra az esetre ha idén karácsonykor nem csak a jól bevált filmeket néznétek meg.
Valahogy csak rá kell készülni az ünnepi időszakra, ami, igaz nem reprezentatív, csak közeli ismerősökön alapuló, kutatásom szerint idén nem akar megérkezni. Na de majd most:  Összegyűjtöttünk nektek 24 karácsonyi zenét , amivel garantált lesz az ünnepi hangulat.
Cuki piros pizsamák, szemtelenül rövid hálóingek, pikáns ötletek és izgalmas megoldások, hogy karácsonykor se hűljön ki az ágy… Avagy idén legyél Te az ajándék az ünnepek alatt!
Anyukák, apukák, sziasztok! Nálatok is dübörög már az ünnepi szezon? Segítünk, hogy könnyebb legyen az ajándékvadászat: itt vannak a Minimag kedvence ajándék tippjei karácsonyra kicsiknek!

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet