Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Egészség és szépség

Minden, amit tudni akartál az egészségmegőrzésről, immunerősítésről, szépségápolásról gyerek és felnőttkorban egyaránt, azt a Minimagon megtalálod Ismerkedj meg olyan szakértői tanácsokkal, tippekkel és történetekkel, amelyek célja, hogy gondoskodjanak a test, az elme és a lélek táplálásáról. Akár a legújabb szépségtrendeket, akár a wellness-rutinokat, akár az egészséggel kapcsolatos információkat keresed, az Egészség és szépség kategória a kiegyensúlyozott és szép élethez vezető útikalauzod lesz.

Hogyan készítheted fel a lányodat a menstruációra? A „mi történik velem?” és a „Megjött!” közötti időszak.
A közelgő Menstruációs higiénia napja alkalmából a Tesco fontos lépést tesz a nők támogatása érdekében. Június 27-től minden Tesco sajátmárkás női intim higiéniai termék árából elengedik az ÁFA-t, ezzel segítve a nőket havi extra kiadásaik csökkentésében. Ez az egyedülálló kezdeményezés célja, hogy könnyebbé tegye a mindennapokat és csökkentse a rendszeres kiadások terhét.
Mi az, amit ehetsz lefekvés előtt, ha rád tör az ehetnék? Mi az, amivel nem jönnek a rémálmok, és ( még leírni se merem) a plusz kilók? Görgess tovább. és máris tudni fogod mik az egészséges esti harapnivalók, amik ráadásul segítik az alvást is!
Készen állsz arra, hogy idén tavasszal frissnek és ragyogónak érezd magad? Akkor itt az ideje felfrissíteni a bőrápolási rutinodat, mert ami télen működött, az eltérhet a mostanitól. Nem tudod, hol kezdjed? Kövesd a Minimag szakértői tippeket, Kálmán-Szalai Szilvia, Beauty rovat vezető ajánlásával, a legjobb termékekhez és technikákhoz, amelyekkel felfrissítheti tavaszi bőrápolási rutinodat.
Minden, amit tudnod kell a vásárlási szokásainkról és az ide év nagy tiktok trendjéről az ebben a cikkben benne lesz.
A gerincferdülés egyik alapvető és kiemelten fontos jellemzője, hogy gyermekkorban NEM JÁR EGYÜTT FÁJDALOMMAL, ezért nem könnyű észre venni a figyelmeztető jeleket.
Mi az a termék, mely minden Nő retiküljében megtalálható télen (és akár egész évben)?
Igen vannak olyan dolgok, amiket nem kéne csinálod zuhanyzás közben és mi nem félünk megírni, hogy mik ezek. Lesznek közöttük olyanok, amikre azt mondod, hogy erről tudtál ( oké, de csinálod is?) és szerintem lesz olyan is, ami újdonságként fog hatni rád.
A környezetemben, családomban egyre többen keresik a legjobb megoldást a száraz és/vagy érzékeny bőrre, melyhez akár ekcémás tünetek is társulhatnak. Kisgyerekeknek, szülőknek, idősebbeknek közös kiskedvence lesz a Ceralbin ápoló kenőcse.
De mi lenne, ha lenne rá mód, hogy a mindennapi küzdelmekből közös sikerek szülessenek? Lépj be a „Mommunes” világába, ahol az egyedülálló anyák összefognak, hogy együtt vészeljék át a..mindent is.
Először is tegyük tisztába az alapokat!:) A bőr típusa 4 féle lehet: normál, zsíros, száraz vagy kombinált. A bőröd ápolásának az az első lépése, hogy tudd, melyik típusba tartozol. Erre építheted a bőrápolási rutinodat és a sminkrutinodat is, a tudatos vásárlás csak ezzel a tudással valósítható meg.
A fizikai fájdalommal egyszer mindenki fog találkozni, de mi van akkor, ha ez a fájdalom nem akar elmúlni? Mit üzen a fájdalom? Gyógytornász szakértőnk válaszol.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet