Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Szerelem, Szex

Navigálj a szerelem és a szex összetett világában: bontsd ki a a kapcsolatokat, az intimitást és mindent, ami a kettő között van, feltáró, a Minimag Szerelem, szex kategóriánkban található cikkekkel. Az érzelmi kapcsolatok elmélyítésétől a fizikai közelség fokozásáig szakértő módon összeállított cikkeink tanácsokat, tippeket és elgondolkodtató beszélgetéseket kínálnak az egyének és párok számára útjuk bármely szakaszában.

Szex és stressz – két olyan dolog, amiről ritkán beszélünk együtt, pedig mindkettő alapvető része az életünknek. De miért is van az, hogy amikor stresszesek vagyunk, a szex egyszerűen nem jön össze, vagy ha mégis, akkor valami mindig hiányzik?
10 kérdést gyűjtöttünk össze, aminek megválaszolásával vissza tudjátok hozni a szikrát a kapcsolatotokba.
Kisbabád születése után átestél a hathetes kontrollon és mindent rendben találtak? A párod már alig várja, hogy újra úgy szeressétek egymást, mint régen? Te is vágysz rá, hogy újra összebújjatok, de tele vagy félelemmel és nem tudod, hogyan vágjatok neki a második elsőnek? Beszéljünk róla!
Cuki piros pizsamák, szemtelenül rövid hálóingek, pikáns ötletek és izgalmas megoldások, hogy karácsonykor se hűljön ki az ágy… Avagy idén legyél Te az ajándék az ünnepek alatt!
Ahogy idősödsz, élsz, érsz és változol, úgy leszel egyre nyitottabb olyan dolgokra, amikről korábban talán el sem tudtad volna képzelni, hogy valaha is eszedbe jut majd.
Mitől fétis, ami az? Mi a különbség a kísérletezőkedv, a kink, a fétis és az egyszerű vágy között? Milyen specialitásokra gerjedünk leginkább és mit tehetsz, ha kipróbálnál valamit, amire korábban még sosem volt példa? Járjunk utána együtt!
A szexmentes házasság sokak számára kényelmes megoldás, míg másoknak maga a börtön. Az aktusok gyakoriságának csökkenése, vagy az együttlétek minőségromlása különösen megterhelő azok számára, akik erős szex drive-val rendelkeznek vagy akiknek az érintés, intimitás az elsődleges szeretetnyelve. Mi az oka annak, hogy idővel kevesebb a szex? Mit tehetünk, ha csökken a vágy? Hogyan hozhatjuk vissza a játékos, szenvedélyes pillanatokat? Tudj meg mindent és éljetek újra teljesebb életet.
Na jó, muszáj bevallanom, hogy bár megírtam A női orgazmus nyomában című cikket, a látszat ellenére korábban sosem voltam ennyire nyílt a szexualitással kapcsolatban. Olyannyira nem, hogy évekig én is erősítettem a statisztikai átlagot. Vagyis többször is voltak olyan hosszabb periódusok az életemben, amikor az intimitást egy-egy stikában betolt csokiszelet és egy-két résznyi sorozat társaságában éltem meg a kanapén. (Azaz szex nem volt, csak kalóriák.)
A szex mindannyiunk életének része. Folyton beszélünk róla, sokat gondolunk rá és életünk minden területét átjárja. Ömlik ránk a reklámokból, ott van a sorozatokban és filmekben, no meg a baráti beszélgetésekben és a hálószobánkban. Az orgazmus – mindannyiunk szent grálja – pedig olyan, mint a futócipő. Mindenkinek van. Állítólag.
Szexelni általában jó dolog, főleg, ha az mindkét fél kölcsönös beleegyezésén és örömén alapul. A szülés utáni szex azonban mindig izgalmas felfedezés és újabb mérföldkő közös életetekben. Egy újabb közös első, ráadásul sajnos az is előfordulhat, hogy nem megy teljesen zökkenőmentesen.
Ha kicsi a gyerek, ha idős a nagyi, ha csak barátokra tudjátok bízni a gyerek(ek)et vagy a bébiszitter nem vállal éjszakai műszakot… Esetleg vállal, de este kilenckor ti már szívesebben kuckóztok pizsiben a kanapén, mint virítotok talpig díszben egy étteremben, használjátok ki az alvásidő alatti (fél)órákat!
Eklektikus zene lista, amelyet a Minimag csapata készített neketek a SZERELEM megünneplésére. Szerelem, ami kialakulhat két ember között, szerelem minden korban és időben, szerelem generációk között. Lényeg, hogy hallgassátok meg, és helyezzétek magatokat romantikus üzemmódra, ünnepnaptól függetlenül persze.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet