Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Mi szemüvegesek

Mi szemüvegesek

Nem tudom, hogy van e rajtunk kívül még olyan anyuka, aki emlékszik és olvasta is a Mi szemüvegesek című, szemüvegeseknek kötelező remekművet? Én jól emlékszem rá és akkoriban önbizalomnövelő érzés volt végre egy olyan könyvet olvasni, amiben mi, szemüvegesek voltunk a főszereplők.

Négy éves koromban lettem szemüveges és egészen 13 éves koromig reggeltől estig hű tásram és segítőm volt jóban-rosszban.

Azt nem állítom, hogy imádtam szemüvegesnek lenni és azt sem, hogy nem csúfoltak miatta rendszeresen, de anyukám mindent elkövetett azért, hogy jó érezzem magam szemüvegesként: Bécsből hozatotta nekem a gyönyörű kereteket.

Ez persze nagyon régen volt, azóta szerencsére sok minden változott. Kislányom ovis csoportjába például egy szemüveges kislány jár, akit Hellának hívnak és ő az egyik legnépszerűbb kislány a zöldeknél a piros szemüvegében…főleg amióta szemüveges lett.:-)

Szerencsére már itthon is csodálatos keretek közül válogathatunk és a széles kínálatból minden gyerkőc megtalálja az egyéniségéhez legjobban illő keretet többek között a tavaly nyílt Kiddoo optikának köszönhetően, ahol nem utolsósorban gyerekszemészeti látásvizsgálatra is lehetőségünk van.

 

 

A Kiddoonak nemcsak a neve, hanem a kínálata is cool.

SZEMÜVEGESNEK LENNI MENŐ, LÉGY BÜSZKE RÁ!

Akár ez is lehetne a bolt mottója, ahol gyerekeinknek a nemzetközi paletta legtrendibb márkáinak keretei közül válogathatunk, mint a Very French Gangsters, az igazi francia designer márka, melynek minden darabja sima napszemüvegben is elérhető, a J.F. Rey a meghökkentő design és folyamatos innovációról ismert kereteivel, az Etnia Barcelona a spanyol designra, kultúrára jellemző sokszínűségével, a Jacadi, a francia elegencia megtestesítője, a Catimini az állandó változás, az egyedi minták exckluzív társításáról híres gyerekkereteivel, a Ray-Ban, ami talán a legismertebb márka itthon is , a KiETLA az újrahasznosított anyagokból készült napszemüvegek specialistája, vagy a Miraflex a szuper hajlékony, antiallergén kereteivel.

A színek és formák hatalmas választékában mindenki megtalálja a gyereke egyéniségét és stílusát legjobban kifejező keretet. A tökéletes darab kiválasztásában Mikó Ági, a Kiddoo megálmodója és tulajdonosa készségesen és nagy szakértelemmel segíti az érdeklődőket.

 

A Kiddooban a szemüvegkeret kiválasztása mellett a látásvizsgálat is kellemes élményt nyújt a gyerekeknek. A hely atmoszférája és a doktornő kedvessége minden izgalmat és rossz élményt feledtet a kis szemüvegesekkel.

Tehát ha már megszületett az orvosi diagnózis, hogy szemüveges lett a gyereketek, semmiképpen ne csüggedjetek: egyrészt sok olyan gyerekkori szemprobléma van, amit idővel kinőhet, másrészt ha a Kiddoo-t választjátok, akkor egy kaland lesz szemüvegessé válni.

 

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet